Monica Bârlădeanu, dezvăluiri despre cum făcea bani în adolescență. ”Mi-am pus șosete în sutien”

Iancu Andreea 13.08.2020, 12:09
Monica Bârlădeanu, dezvăluiri despre cum făcea bani în adolescență. ”Mi-am pus șosete în sutien”

Viața nu este întotdeauna roz, nici chiar pentru vedete. Monica Bârlădeanu a dezvăluit în cadrul unui interviu cum reușea să își câștige existența când era adolescentă. Vedeta a mărturisit că a fost o perioadă extrem de dificilă din viața ei, în care a trebuit să facă mai multe sacrificii.

Monica Bârlădeanu, experiență inedită în adolescență

Actriță este astăzi o vedetă extrem de apreciată pentru frumusețea sa, dar și pentru talentul său. Totuși, în adolescență, Monica a fost nevoită să recurgă la trucuri pentru a face rost de bani. Frumoasa actriță nu s-a bucurat de o situație financiară fericită și deci pe umerii săi a căzut o parte din responsabilitatea întreținerii casei.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare, eram trei copii acasă. La 16 ani, mai exact în vara din clasa a 10-a, am vrut să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă, lângă gară. Lucram 24 cu 48. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, care erau din bacşiş, nu era salariu.”

Totuși, pentru că era încă înainte de vârsta majoratului, vedeta a decis să se angajeze. Și pentru a putea trece drept o chelneriță veridică, Monica a ales să își îmbunătățească aspectul fizic.

„Mi-am dat seama că nu o să mă accepte niciodată dacă le spun că am 16 ani, aşa că mi-am pus un creion dermatograf maro pe buze, ceva de o vulgaritate incredibilă, dar care mi-a adăugat nişte ani, şosete în sutien şi le-am zis că am 18 ani. Aşa am lucrat acolo două veri!”, a povestit Monica Bârlădeanu la un post de televiziune, potrivit click.ro.

Credința în Dumnezeu a ajutat-o în ultima vreme
Credința în Dumnezeu a ajutat-o în ultima vreme

Vedeta ar fi trebuit să fie profesoară de religie

Deși sunt puține vedete care vorbesc deschis despre acest subiect, Monica a dezvăluit că recent s-a apropiat mult de Dumnezeu. Aceasta a reușit să își regăsească alinarea cu ajutorul credinței.

”Îmi găsesc multe ancore în credință. Absolut toată lumea are o formă de căutare spirituală. Toată lumea simte să se ancoreze sau să se echilibreze într-un fel. Asta e o nevoie pe care am avut-o și eu. Am avut foarte multe căutări și aș putea să spun acum vreo 20 de ani căutările astea mă țineau foare departe de Dumnezeu așa cum îl percep acum. Cred că momentul în care se încarcă conștiința cu foarte multe lucruri, de acolo pleacă problema, când nu reușești să ierți. Sunt lucruri care te apasă…

Eu nemergând la biserică decât la nunți, botezuri și alte asemenea ceremonii mondene, de vreo 20 de ani, deși am șase preoți în familie… Eu, la Liceul Pedagogic, când aveam 17-18 ani, aplicasem să-mi iau și atestatul de profesoară de religie”, a spus actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...