Monica Bărlădeanu a găsit drumul credinței. ”Gata să iau atestatul de profesoară de religie”

Madlen Moraru 15.07.2020, 18:16

Monica Bărlădeanu a găsit drumul credinței și le transmite vești neașteptate fanilor. Cunoscuta actriță a făcut mărturisiri despre ce se întâmplă în viața ei, în momentul de față. Bruneta a făcut anunțul după ce o perioadă s-a retras din lumina reflectoarelor.

Monica Bărlădeanu a găsit drumul credinței. ”Gata să iau atestatul de profesoară de religie”

Monica Bărlădeanu a găsit drumul credinței. ”Gata să iau atestatul de profesoară de religie”
Monica Bărlădeanu a găsit calea religiei și este pregătită să își ia atestatul de profesoară în acest domeniu spiritual

Aparițiile din serialul Vlad ale Monicăi Bârladeanu au propulsat-o în rândul preferințelor fanilor români. Vedeta din serialul românesc de la PRO TV a dezvăluit că a găsit calea credinței. Totul după ce de o vreme mulți se întrebau ce acțitivăți are în prezent. Deși își ține fanii la curent în mediul online, de ceva timp aceasta a lipsit din proiectele mai mari, care altădată o consacrau. Anunțul neașteptat despre această cale religioasă pe care își dorește să o urmeze a venit recent și se pare că bruneta de 41 de ani și-a găsit alinarea în credința pentru divinitate.

Monica Bârlădeanu și-a făcut apariția în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde le-a dezvăluit atât prezentatorilor Cove și Adela Popescu apropierea ei de religie și Dumnezeu, dar și telespectatorilor. Vedeta a oferit o mare surpriză când a susținut că este pregătită să acorde și o mai mare importanță acestei părți a vieții sale.

Monica Bârlădeanu a povestit în această joi că a avut nevoie să se apropie de divinitate, dar și că așa a putut să își găsească alinarea, în momentele de cumpănă. Cu ajutorul credinței a putut să înfrunte anumite obstacole și a detaliat și acest detaliu neștiut. Se pare că abia în ultima vreme, cel mai probabil odată cu pandemia, a avut nevoie cel mai tare de un asemenea sprijin. Aceasta a apelat și la un duhovnic, iar în anii tinereții era gata să își ia atestatul de profesoară de religie.

”Îmi găsesc multe ancore în credință. Absolut toată lumea are o formă de căutare spirituală. Toată lumea simte să se ancoreze sau să se echilibreze într-un fel. Asta e o nevoie pe care am avut-o și eu. Am avut foarte multe căutări și aș putea să spun acum vreo 20 de ani căutările astea mă țineau foare departe de Dumnezeu așa cum îl percep acum. Cred că momentul în care se încarcă conștiința cu foarte multe lucruri, de acolo pleacă problema, când nu reușești să ierți. Sunt lucruri care te apasă… Eu nemergând la biserică decât la nunți, botezuri și alte asemenea ceremonii mondene, de vreo 20 de ani, deși am șase preoți în familie… Eu, la Liceul Pedagogic, când aveam 17-18 ani, aplicasem să-mi iau și atestatul de profesoară de religie”, a povestit Monica Bârlădeanu, la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe