Mona Nicolici revine în media, după o absență de 14 ani. Ce emisiune va prezenta și la ce post

Redacția IMPACT 19.03.2020, 13:20
Mona Nicolici revine în media, după o absență de 14 ani. Ce emisiune va prezenta și la ce post

Mona Nicolici va marca o revenire în presă, după o absență de peste un deceniu. Aceasta se va întoarce în media, fiind cea care a condus timp de 14 ani unul dintre departamentele companiei OMV Petrom.

Mona Nicolici revine în media, după 14 ani de absență

Mona Nicolici se va întoarce în media, prezentatoarea având o absență de 14 ani din presă. Aceasta va avea o emisiune pe postul de radio Europa FM. Până acum a fost la cârma departamentului de sustenabilitate și CSR de la OMV Petrom. Decizia ei a fost considerata drept una foarte surprinzătoare.

Mona Nicolici revine în media, după o absență de 14 ani. Ce emisiune va prezenta și la ce post

La rândul ei, fost prezentatoare de televiziune a oferit detalii despre cum va fi emisiunea ei. Se va ocupa de una dintre edițiile „Piața Victoriei”, de la Europa Fm, și prezenta în ediția de vineri a programului cu foarte mulți ascultători.

Foarte mulți dintre telespectatorii români și-o amintesc pe Mona Nicolici de la pupitrul știrilor de pe Antena 1. În anul 2006, aceasta decis să părăsească definitiv postul de televiziune. Partenerul său de la pupitrul știrilor, din acea vreme, era Radu Coșarca, iar ambii erau foarte îndrăgiți de către public.

Ce spune despre emisiunea ei, de pe Europa FM

Prima ediție din emisiunea ei de pe Europa FM va fi difuzată pe 20 martie, de la ora 18:00. De asemenea, Mona Nicolici a decis să marcheze o schimbare în viața ei, pentru că mărturisea că nu mai putea aduce vreo îmbunătățire presei, pe atunci. Deși iubea foarte mult viața de jurnalist, a decis să facă o schimbare drastică, și a început să lucreze într-un domeniu total diferit.

„Sigur că abordarea subiectelor din emisiune va fi făcută din perspectiva sustenabilității și a responsabilității sociale. Vreau să fiu acel cap limpede care să-i ajute pe oameni să vadă pe termen mediu și lung, nu doar pe termen scurt. Pentru că deja putem să vorbim despre viața de dinainte de coronavirus și viața după coronavirus. Nu m-am gândit niciodată că o să mă întorc în presă în plină a criză a pandemiei, într-un mod de viață pe care noi nu l-am mai avut niciodată, la care nu știu cum și dacă putem să ne adaptăm, dar știu că experiența mea profesională vine într-un moment în care cred că pot să ajut.”, a transmis Mona Nicolici, potrivit paginademedia.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe