Momentul uitat cu Nicoleta Luciu. S-a dezbrăcat în fața lui Giani Kiriță și a mii de oameni

Mihnea Tălău 10.12.2022, 09:08
Momentul uitat cu Nicoleta Luciu. S-a dezbrăcat în fața lui Giani Kiriță și a mii de oameni

Fosta prezentatoare de la Vocea României, Nicoleta Luciu, rămâne la fel de frumoasă și la cei 42 de ani ai săi. Puțin știu însă că vedeta a avut o viața marcată din plin de evenimente, care mai de care mai interesante. Unele, s-au mai uitat.

Un sutien prea mic pentru un suflet așa de mare

Nicoleta Luciu primea în 1989 titlul de ”Miss România”. Mai apoi, a devenit actriță, având roluri în mai multe seriale și telenovele: Iubire și Onoare, Aniela, Regina, Inimă de țigan, Iubire ca în filme, Lacrimi de iubire, La servicii ori Marea Aventură Lego (vocea unui personaj).

În decembrie 2008, Dinamo și Rapid se duelau în prima divizie. La data acelui meci, actuala echipă din a doua divizie era lider. Oficialii din Ștefan cel Mare au încercat să dea o lovitură de imagine, scrie Playtech.ro.

Cum arată și cu ce se ocupă fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu. Cele două făceau furori cu Laguna, în anii 2000. GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu

La derby, a fost invitată Nicoleta Luciu, care a mers pe teren și și-a dat tricoul jos, rămânând în lenjerie intimă. Ea purta un sutien care nu a fost foarte prietenos cu ea, jucându-i feste. (VIDEO AICI)

După cum se poate vedea din imagini, Nicoleta a avut și o cordială strângere de mână cu fotbalistul și căpitanul de atunci al dinamoviștilor, Giani Kiriță. Asta chiar înainte de ”povestea” cu sutienul.

Planuri mari pentru Nicoleta

Nicoleta Luciu revine pe micile ecrane, după mai bine de opt ani în care a lipsit de la TV. Ea a mai cochetat în ultima perioadă cu filmările, fiind invitată la diverse show-uri. Numai că, acum este totul oficial întrucât a semnat un contract, pe doi ani, cu postul de televiziune Antena 1. Vedeta va avea propria emisiune, dar va mai face parte și din alte proiecte din trust.

„Nicoleta și-a vândut scump imaginea, astfel că ea va primi, lunar, în jur de 20.000 de euro, în funcție de numărul aparițiilor.

Nicoleta Luciu va avea și propria ei emisiune, săptămânală, i se pregătește și un rol într-un serial tv, dar va participa, episodic, și la altele, cum ar fi ca jurat la iUmor, post rămas liber după demisia lui Mihai Bendeac”, a declarat o sursă din trustul Intact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...