Momentul în care unui concurent de la America Express i se face rău pe traseu. Se afla chiar în vârful unei piramide

Anca Manolica 12.02.2023, 23:59

Etapa din Guatemala a început în forță pentru cele șapte echipe rămase la America Express. Provocările le-au pus în mare dificultate încă din prima zi, vedetele fiind nevoite să ducă la bun sfârșit unele probe extrem de dificile. Urcatul în vârf de piramidă a fost una dintre ele, lăsându-se cu stări de rău printre concurenți.

Ce a pățit Ovidiu Buta, la scurt timp după ce a urcat în vârful unei piramide

Dacă este duminică, începe o nouă etapă pe Drumul Împăraților la America Express. Una cu totul și cu totul diferită, pentru că s-au schimbat peisajele, oamenii, s-a schimbat țara. Cele șapte echipe de concurenți rămase în competiție au ajuns în Guatemala, acolo unde, preț de două stage-uri vor descoperi noi tradiții și obiceiuri locale, în cursa lor către premiul cel mare.

Prima zi în Guatemala a pus deja în dificultate concurenții, aceștia având de trecut prin probe dificile si solicitante. După ce au trecut de jocul Irinei, cel cu întrebările despre cultura noii țări în care au ajuns, care stabilea și ordinea plecării în cursă, vedetele au plecat într-o misiune total neașteptată.

Aceștia au trebuit să urce pe o piramidă și să localizeze de acolo, cu ajutorul ocheanului, războinicul din vârful altei piramide, urmând ca mai apoi să ajungă la el. Un drum extrem de solicitant până în vârf, care i-a obligat pe concurenți să urce o mulțime de trepte.

America Express în Guatemala
America Express în Guatemala

„Corpul meu încerca să scoată apă”

În ediția 17 din America Express, Ovidiu Buta a avut parte de o situație neașteptată în timp ce urca în vârful piramidei, fiind la un pas de leșin după ce a trebuit să urce o mulțime de trepte. Proba a reprezentat un adevărat obstacol atât pentru el, cât și pentru colegul său de echipă, Joaquin, care are o accidentare mai veche la un picior.

„Drumul a piramidă nu a fost foarte ușor pentru că era foarte cald, foarte alunecos pentru că a plouat”, a spus Joaquin Bonilla.

„Cred că eram într-o hiperventilație pe care eu nu o realizam. Nu mă simțeam obosit, dar corpul meu încerca să scoată apă. Am zis că trebuie să mă opresc neapărat. M-am aruncat într-un colț”, a spus Ovidiu Buta.

Camerele de filmat l-au surprins pe acesta în vârful piramidei în timp ce era ajutat de echipa formată din Puya și Melinda.

„M-am îngrijorat când l-am văzut pe Ovidiu așa! Amețise foarte tare”, a spus soția lui Puya.

Citește și: Ce a pățit vloggerița Bie Adam după ce s-a întors de la America Express. „Pur și simplu nu mai intra mâncarea”. VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...