Momentul în care un român a susținut că e fiul Prințului Charles. Cum s-a terminat totul și de ce mințea

Ana Anitoiu 10.09.2022, 08:43
Momentul în care un român a susținut că e fiul Prințului Charles. Cum s-a terminat totul și de ce mințea

Un român a susținut că este fiul Prințului Charles, care a devenit Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce mama lui, Regina Elisabeta a II-a, a murit, joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Iată cum s-a terminat totul și de ce mințea bărbatul în acest fel.

Un român a susținut că este fiul nelegitim al Prințului Charles

Românul se numește Cristian Fideuan și este originar din Sighișoara. La finalul lunii iunie a anului trecut, el a publicat în mediul online un clip ce a fost distribuit masiv. La acel moment, bărbatul era stabilit de șapte ani în Londra, unde lucra în construcții.

În acel clip, românul apare în faţa Palatului Buckingham, susținând că este fiul nelegitim al prinţului Charles şi că vrea să fie recunoscut de acesta. El a precizat că are documente ca să demonstreze acest lucru.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, a spus românul.

Clipul a strâns peste 280.000 de vizualizări în doar 14 ore după ce a fost publicat, aproape 3.000 de reacţii şi peste 800 de comentarii. Cele mai multe comentarii au fost ironice. Unii dintre internauți au spus că din cauza acestui bărbat, românilor care ajung în Regatul Unit li se va cere să susțină teste IQ.

Momentul in care un roman a sustinut ca e fiul Printului Charles
Romanul care a sustinut ca e fiul Printului Charles, pentru a face o farsa

Românul nu și-a gândit bine farsa

Însă, printre detaliile pe care le-a dat românul despre presupusa relație amoroasă pe care ar fi avut-o Prințul Charles cu mama lui, la Sighișoara, s-a numărat și faptul că cei doi s-au cunoscut în iunie 1948, când actualul monarh a vizitat România pentru nunta Regelui Mihai I cu Regina Ana.

Însă, Prințul Charles, acum Regele Charles al III-lea, a fost născut la data de 14 noiembrie 1948. Astfel, nunta Regelui Mihai I cu Regina Ana a avut loc cu cinci luni înainte de a se naște Prințul de Wales, în prezent noul monarh al Regatului Unit.

În plus, nunta Regelui Mihai I şi a Reginei Ana nu a avut loc în România, ci în Grecia, la invitaţia Regelui Pavlov şi a Reginei Frederica ai Greciei. Căsătoria lor, din data de 10 iunie 1948, a marcat şi începutul unui exil de 44 de ani. Regina Ana a călcat pe pământ românesc abia în anul 1992.

De ce a mințit românul

Ulterior, într-un alt clip pe care l-a publicat pe rețelele sociale, românul le-a mulțumit celor care au urmărit farsa, spunând că a fost cel de-al treilea videoclip ce a trecut de un milion de vizualizări. Bărbatul s-a apărat spunând că nu are nicio vină că oamenii l-au crezut pe cuvânt.

Românul publică mai multe clipuri amuzante și farse, pentru a obține cât mai multe like-uri și share-uri. Înainte de a da lovitura cu filmarea din fața Palatului Buckingham, bărbatul pretinde că a fost și la sediul MI5, cu presupusul scop de a-și depune CV-ul pentru a deveni spion. Apoi, el ar fi vizitat reședința fostului premier britanic Boris Johnson, din Downing Street 10, cu același scop: de a face o farsă ce să se viralizeze pe rețelele sociale.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...