Momentul în care un membru AUR cade pe scări în timpul congresului de la Alba Iulia. Medicii au intervenit imediat

Beatrice Dumitru 02.12.2022, 18:23
Momentul în care un membru AUR cade pe scări în timpul congresului de la Alba Iulia. Medicii au intervenit imediat

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) s-au reumit pentru lucrările Congresului Național la Alba Iulia, vineri, 2 decembrie, la doar o zi de la sărbătorirea Zilei Naționale a României. Congresul nu a fost lipsit de incidente, după ce un membru al partidului a căzut pe scări și a fost luat cu ambulanța.

Incident la congresul AUR

În timpul congresului au fost anunțate cele mai importante acțiuni care se află pe lista prioritățior pentru anul viitor, printre care construirea unui spital mobil și realizarea unei caravane de promovare a programului politic, care se va desfășura pe întreg teritoriul țării, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Dar congresul a fost marcat de un incident, după ce unul dintre membrii partidului a căzut pe scările Casei de Cultură a Sindicatelor și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul poartă proteză la un picior și a fost luat de ambulanță și dus la spital. Vezi momentul AICI.

Momentul în care un membru AUR cade pe scări în timpul congresului de la Alba Iulia. Medicii au intervenit imediat
Un membru AUR a căzut pe scări. Sursa foto: Captura Youtube, Antena 3.

Petrecere, înainte de congres

Peste 550 de membri ai formațiunii politice AUR au participat la congresul național de la Alba Iulia. Cu o seară înainte de această reuniune a avut loc o petrecere retrasă la o vilă din oraș, la care au participat câteva sute de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu președintele partidului George Simion.

Participanții au fost așteptați cu pâine cu unsoare, sarmale, dar și cartofi copți la jar, iar după lăsarea serii a fost aprins un foc de tabără. George Simion a ținut un discurs în fața celor prezenți, s-au cântat cântece patriotice și s-a discutat, printre altele despre oculta mondială și pandemie, notează alba24.ro.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, liderii AUR au condus manifestările de la Alba Iulia. George Simion a profitat de ocazie și a atacat administrația de la București pentru că multe dintre teritoriile României Mari sunt înstrăinate, dar nu se face nimic în acest sens.

„Suntem la Alba Iulia, aici s-a făcut Unirea. Bucureștiul e capitala adminsitrativă a României. România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo”, a declarat George Simion de Ziua Națională a României, pentru România TV.

La 104 ani de la Marea Unire, sute de români din toate colțurile țării s-au adunat la Alba Iulia, orașul în care a avut loc cel mai important eveniment pentru neamul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...