Momentul în care Theo Rose a izbucnit în lacrimi. Artista nu și-a putut stăpâni emoțiile. „Sper tare să te împlinești”

Badea Violeta 02.12.2022, 21:09

Theo Rose, artista care face echipă cu Smiley la „Vocea României”, a rămas profund impresionată de unul dintre concurenți. Celebra cântăreață a avut lacrimi în ochi de emoție, atunci când a vorbit de evoluția acestuia. „Sper tare să te împlinești ca artist”, îi va spune solista!

Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României”

Vineri, 2 decembrie, de la 20:30, începe etapa knockout-urilor la „Vocea României, în urma acesteia se vor afla ce concurenți vor ajunge în edițiile live care vor începe săptămâna viitoare.

„Fiecare antrenor va trimite în ring, pe rând, câte trei concurenți. Ei vor fi toți pe scenă, vor cânta câte o piesă, iar antrenorul va decide, la final, cu cine merge mai departe. Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul”, spune Pavel Bartoș.

Un concurent va reuși să o impresioneze până la lacrimi pe Theo Rose, artista care face echipă cu Smiley în cadrul show-ului de la Pro TV, solista apreciind evoluția acestuia.

Concurentul respectiv se va afla pe scenă alături de alți doi participanți, iar prestația acestora va lăsa cu gura căscată publicul. Decizia de a încheia drumul la „Vocea României” pentru doi dintre ei nu este deloc una ușoară, iar în momentul în care va vorbi de evoluția celor din echipa ei și a lui Smiley, lui Theo îi vor da lacrimile de la emoții.

„Sper tare să te împlinești ca artist”, va spune ea despre unul dintre concurenți.

Theo Rose
Theo Rose

36 de concurenți vor urca pe scenă

În această seară, nu mai puțin de 36 de concurenți vor urca pe scena la „Vocea României”, însă doar 12 dintre ei vor merge în live-uri. Aceștia vor fi aleși prin votul publicului .

„Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului”, va spune Pavel Bartoș.

Amintim că show-ul poate fi vizionat, în avans, pe VOYO. Kam, concurentul care a ajuns în echipa lui Denis The Motans, după ce a fost salvat de la Theo și Smiley, va cânta o melodie emoționantă, dedicată fratelui său decedat în urmă cu trei ani.

„Am dedicat melodia asta fratelui meu. A murit acum trei ani și îi plăcea mult melodia asta. De aceea e importantă și foarte emoționantă pentru mine”, va spune concurentul.

Citește și Irina Rimes, criticată de colegi la Vocea României. Smiley a fost tranșant: „Mi se pare nedrept”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...