Momentul în care s-a rupt relația dintre Florin Piersic și fiul său. S-a întâmplat în fața casei marelui actor

Iancu Andreea 19.05.2022, 09:05
Momentul în care s-a rupt relația dintre Florin Piersic și fiul său. S-a întâmplat în fața casei marelui actor

Florin Piersic este unul dintre actorii români care nu mai are nevoie de nicio descriere. Dacă în privința carierei sale este celebru pentru rolurile și poveștile sale impresionante, în privința vieții sale private sunt detalii ce nu au ieșit încă la lumină. Totuși, fiul său, Florin Piersic Jr., a dezvăluit recent un detaliu despre relația dintre el și tatăl său. Se pare că între celebrul actor și copilul său există unele tensiuni.

Care este, de fapt, relația dintre Florin Piersic și fiul său

Marele actor Florin Piersic este un munte de talent, dar și un om care nu a ezitat să iubească femeia. După trei mariaje și mai multe relații, actorul are doi fii, iar unul dintre ei este celebru și îi calcă pe urme. Florin Piersic Jr. este rodul iubirii dintre tatăl său și Tatiana Iekel, care i-a fost parteneră în perioada 1962–1974. Invitat în cadrul emisiunii Marius Tucă Show din cadrul Gândul, fiul lui Florin Piersic a vorbit despre legătura pe care o are cu părintele lui.

Actorul a dezvăluit cu această ocazie mai multe detalii neștiute despre relația cu tatăl său. Chiar dacă ambii sunt oameni în toată firea, se pare că relația dintre actorul ajuns la 86 de ani și fiul său în vârstă de 53 de ani, nu ar fi una atât de armonioasă pe cât se aștepta. Legătura tată-fiu este una care s-ar fi rupt la un moment dat, spre surprinderea lui Piersic Jr.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă, pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță.

El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine, nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva. Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum, pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata.”, a povestit actorul pentru Gândul.

Când s-a rupt, de fapt, relația dintre Florin Piersic și fiul său
Fiul lui Florin Piersic suferă din pricina relației cu tatăl său

Fiul lui Florin Piersic are la rândul său doi copii

Dacă tatăl său și el nu au o legătură prea strânsă, Piersic Jr. apreciază enorm relația pe care a construit-o cu cei doi copii ai săi. Deși are o fiică în urma relației cu Dorina Chiriac, el și micuța Sonia petrec timpul împreună și au o conexiune frumoasă unul cu celălalt. De asemenea, și Sasha, mezinul său și al Andreei Cipcă, este adesea alături de tatăl său, celebrul actor participând la diferite activități împreună cu micuțul lui.

„Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum… De exemplu, dacă mă întâlnesc cu Sonia (fiica lui și a Dorinei Chiriac), pe ea o văd mai rar și are un fel de a se manifesta mai timid, așa… Noi relaționăm foarte bine când discutăm de desenele pe care le face, de lumea asta a ei, cu animație. E chiar genială. Și atunci creez o punte corectă. Dar cu Sasha am o mulțime de activități și lucruri de împărțit și zile lungi în care trebuie să ne jucăm. Și mă miră că (tatăl său, Florin Piersic) nu a avut această pornire și cumva înțeleg că și-a dedicat viața unui scop anume, meseriei, și l-a atins.”, a mai povestit Florin Piersic Jr.

Florin Piersic mai are un fiu, pe Daniel Piersic, un tânăr care locuiește în Austria încă din perioada adolescenței, dar care a păstrat o relație frumoasă cu tatăl său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...