Momentul în care Regele Charles și Camilla au fost la un pas de divorț. Scandalul secret care a zguduit familia regală. A fost nevoie de intervenția reginei Elisabeta

Stan Filon 21.09.2022, 18:53
Momentul în care Regele Charles și Camilla au fost la un pas de divorț. Scandalul secret care a zguduit familia regală. A fost nevoie de intervenția reginei Elisabeta

Regele Charles și prințesa consoartă Camilla par a fi foarte apropiați, în prezent, însă puțini știu că a existat un momentul când prințul Charles și partenera sa de viață au fost la un pas de divorț. Se întâmpla în anul 2019, când cei doi soți păreau dispuși să pună capăt relației. Presa internațională scria atunci că prințul Charles ar fi semnat deja actele de divorț.

Momentul în care Regele Charles și Camilla au fost la un pas de divorț

În anul 2019, presa străină scria că prințul Charles ar fi semnat actele de divorț, fiind dispus să renunțe la căsnicia cu Camilla Bowles. O sursă a familiei regale spunea atunci că Charles „s-a săturat” și că s-ar fi  întâlnit deja cu Fiona Shackleton, avocata care l-a ajutat și cu divorțul de Prințesa Diana, pentru a semna actele de divorț, potrivit newidea.com.au.

„Se crede că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul. Ei ar fi semnat actele și abia s-au văzut în ultimele luni, în afara zilei de naștere a lui Charles, eveniment la care Camilla a participat la rugămintea Reginei, pentru a evita speculațiile”, a declarat sursa pentru publicația australiană.

Momentul in care Regele Charles si Camilla au fost la un pas de divort
Momentul in care Regele Charles si Camilla au fost la un pas de divort

„Nu o să fii niciodată regină”

S-a scris în trecut și că prințul Charles nu și-ar fi dorit tronul, iar de aici a izbucnit un adevărat scandal cu consoarta sa, Camilla, care nu dorea ca Charles să îl lase pe tron pe fiul săi, pe William.

„Charles a realizat ca popularitatea de care se bucura in lumea intreaga fiul lui, William si sotia acestuia, Kate Middleton, va revigora monarhia. Adevarul e ca Will si Kate formeaza cel mai iubit cuplu din lume, iar Charles simte ca fiul lui ar fi mai potrivit sa urce pe tron. Cand i-a spus asta Camillei, a iesit scandal mare. «Toata viata ai asteptat sa devii rege si acum renunti ca fraierul. Nu o sa te las sa ii dai coroana lui William», i-a strigat furioasa ducesa, iar Charles i-ar fi strigat: „nu o să fii niciodată regină”, a povestit un apropiat al familiei regale pentru presa din Marea Britanie, citată de național.ro. Camilla ar fi trecut și la amenințări și i-a transmis prințului Charles că îl va părăsi, dacă va renunța la tron.

Amenințările Camillei se pare că au dat roade, așa că după moartea reinei Elisabeta a II-a, pe data de 8 septembrie, Charles a devenit regele Marii Britanii. Prințul Charles și Camilla Parker s-au căsătort în anul 2005, într-o ceremonie care a avut loc la Windsor Guildhall.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...