Momentul în care Mirela Vaida a apărut în trening la emisiune. ”Habar n-aveam ce urma să se întâmple cu mine”

Iancu Andreea 13.11.2020, 14:52
Momentul în care Mirela Vaida a apărut în trening la emisiune. ”Habar n-aveam ce urma să se întâmple cu mine”

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Antena 1, este una dintre cele mai îndrăgite prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Mereu elegantă și feminină, vedeta a surprins totuși când a apărut în trening la emisiune. Momentul este unul cât se poate de neașteptat.

Cum a apărut Mirela Vaida în trening la emisiune

În urmă cu 16 ani, Mirela Vaida și-a făcut apariția în televiziune, iar de atunci este o prezență constantă în fața telespectatorilor. Cu toate acestea, puțini cunosc cum a apărut vedeta prima oară pe micul ecran. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost mai întâi reporter de teren și s-a ocupat de tot ceea ce presupune pregătirea unei știri sau a unei emisiuni. 

„În televiziune, am pornit de la munca de jos, de la munca de teren, tot ce înseamnă editare, adunări de informații, materiale, sunat invitați, pregătit efectiv rubrica pe care o aveam de prezentat într-un    matinal, dar îmi dau seama că, fără această etapă, nu aş fi ajuns poate unde sunt  astăzi. Eu venisem să  fac Facultatea de Drept şi după aceea habar nu aveam ce urma să se întâmple cu mine, dar iată că destinul m-a adus în televiziune şi sunt aici de 16 ani, încă făcând emisiuni zilnic în direct. O chestiune care te rutinează şi te oboseşte foarte mult, dar care, pe mine personal, mă şi provoacă foarte mult.”, a dezvăluit Vaida.

Pe de altă parte, vedeta de la Antena 1 a povestit în cadrul interviului pentru viva.ro că la începuturile sale în televiziune prezentatorii nu aveau oameni care să îi îmbrace. Astfel, Mirela Vaida și-a făcut apariția purtând o vestimentație din propria garderobă. Emoționată, dar mânată de curiozitatea pentru noile începuturi, Mirela Vaida a apărut în trening la emisiune.

„Primele amintiri de pe micul ecran sunt emoțiile. În prima emisiune am intrat într-o bluză de trening albastră, cu foarte multe culori pe mâneci, pentru că nu ne îmbrăca nimeni acum 16 ani, şi stau şi mă gândesc cum de am intrat eu în trening şi cum de am avut curajul să mă înham la o astfel de treabă, care nu era atunci pentru orice tânăr.”, a povestit Mirela pentru viva.ro.

Mirela Vaida a apărut pentru prima oară pe micile ecrane îmbrăcată în trening
Mirela Vaida a apărut pentru prima oară pe micile ecrane îmbrăcată în trening

De la Facultatea de Drept, pe micile ecrane

Cu toate că astăzi se bucură de succes în televiziune, nimeni nu ar fi prevăzut că o studentă la Drept va ajunge vedetă în România. Totuși, ambiția de a reuși și a se descurca de una singură în București a mânat-o pe Mirela Vaida să participe la un casting.

„Eu am debutat în televiziune dintr-o întâmplare. Mă aflam în Bucureşti, studentă la Facultatea de Drept, căministă, plecată  de  acasă  fără  voia  părinților, care îmi dădeau toată energia lor, tot sprijinul lor la Iaşi. Cu toate astea, am simțit că nu pot să mă dezvolt acolo, în primul rând pentru că voiam să fiu independentă, voiam să îmi iau viața în mâini, să plec, să mă desprind de cuib şi să învăț lucruri noi. Aşa că am venit în Bucureşti,  am  terminat  Facultatea  de Drept de la Universitatea din Bucureşti, cu rezultate zic eu foarte bune, dar a fost şi nevoie să mă angajez, pentru  că deja Capitala venea la pachet cu alte cheltuieli.

Dacă voiai să ieşi în afara căminului, să te îmbraci mai altfel decât aveai tu în geamantanul de acasă, trebuia să munceşti. Ori, asta m-a determinat să dau un casting şi să intru în televiziune. Au trecut 16 ani de atunci şi mă gândesc cu emoție că nu ştiu când au trecut.”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...