VIDEO

Mihai Stoica a renunțat la un jucător de națională pentru că „a vrut să termine contractul” cu Mădălina Pamfile. Cum arată acum fosta „devoratoare de fotbaliști” – GALERIE FOTO

Sorin Barbu 13.06.2022, 13:49

Gigi Becali a avut mereu probleme cu fotbaliștii care aveau iubite asistente de televiziune. Era convins că Mihai Costea și Gabi Matei nu sunt cu gândul la fotbal din cauza poveștilor de dragoste, agitate, cu Daniela Crudu și Mădălina Pamfile. Tot din cauza „anturajului feminin” a renunțat și la gândul de a-l transfera pe Alexandru Maxim, fotbalist care a ajuns apoi în campionatul german și titular la prima reprezentativă.

De ce l-au refuzat Gigi Becali și Mihai Stoica pe Alexandru Maxim

Daniela Crudu și Mihai Costea a fost cuplul despre care Gigi Becali a vorbit cel mai des. Era convins că fotbalistul pentru care a plătit mai bine de 1,5 milioane de euro pierde nopțile prin baruri și discoteci cu asistenta tv și că din această cauză „este mort pe teren”. De altfel, ca să scape de salariul lui, patronul FCSB l-a și lăsat pe atacant să plece „liber de contract”.

Mai multe bătăi de cap i-a adus Madălina Pamfile, o tânără foarte frumoasă care înainte să ajungă să lucreze în televiziune a realizat un pictorial într-o revistă dedicată bărbaților. Fostul „iepuraș” a avut o relație tumultoasă cu Gabi Matei, un fotbalist pe care Gigi Becali a plătit 600.000 de euro, presărată cu scandaluri, violențe fizice și vizite la poliție. Patronul echipei a și certat-o pe Mădălina într-un dialog pe care l-au avut în direct la televiziune.

„Eram mică, dar înțepată. I-am zis: «Haide, domnule Becali, lăsați-ne că suntem și noi tineri».

Zicea că nu mai juca Matei bine din cauza ta…

Eram de vină eu? Vina mea era că lucram ca asistentă tv. Femei suntem toate și nu-i făceam altceva din ce nu i-ar fi făcut altă femeie”, a declarat fosta asistentă tv în emisiunea „Fiță cu Adiță”. (VIDEO AICI)

 

Momentul în care Mădălina Pamfile a dat peste cap transferul lui Alexandru Maxim

Mădălina Pamfile a mai avut și alte relații cu alți jucători, iar în presa tabloidă a fost numită „devoratoarea de fotbaliști”. Printre cei care i-a cucerit a fost și Alexandru Maxim. Fotbalistul juca atunci la Pandurii Târgu Jiu, iar Gigi Becali era dispus să plătească 500.000 de euro, dar și să dea la schimb trei jucători pentru transferul mijlocașului. Când a văzut că fotbalistul se întâlnește cu Mădălina, a renunțat pe loc la acest gând.

„Când a pus Pamfile mâna pe el, gata, s-a terminat! Nu mai are ce căuta la Steaua în viaţa lui! Nu mai am nevoie de nimic, nu mai vine nimeni. Maxim nu mai vine niciodată, în viaţa lui, la Steaua. Gata! Am terminat!”, a răbufnit Gigi Becali.

 

Și Mihai Stoica a anunțat că nu-l mai vrea pe Maxim. Motivul? Nu își mai dorește încă un jucător care să fie îndrăgostit de Mădălina.

„Am vorbit cu impresarul lui, mi-a zis că Maxim nu vrea să vină acum, mi-a zis că nu vrea să semneze acum și să vină în vară. Prioritatea numărul 1 nu este fotbalul, așa mi-a dat impresia. Și cred că am ceva experiență. La vară nu cred că ne va mai interesa, am terminat de foarte mult timp contractul cu Pamfile”, a declarat prevăzător și actualul manager al FCSB.

 

Mădălina Panfile și-a continuat drumul în televiziune și ultima oară a participat la show-ul „Bravo, ai stil”. Este fericita mamă a doi copii frumoși, iar acum conduce și un salon de înfrumusețare. Are bani și conduce o mașină scumpă și și-a adus aminte că a câștigat primii bani, în copilărie, când a fost „la prășit”.

Urmăriți Impact.ro și pe