Momentul în care Joe Biden cade de pe bicicletă, filmat. Cum se simte preşedintele american după incident

Redacția IMPACT 18.06.2022, 21:45
Momentul în care Joe Biden cade de pe bicicletă, filmat. Cum se simte preşedintele american după incident

Incident nefericit pentru Joe Biden. Preşedintele american a căzut de pe bicicletă, sâmbătă dimineaţă, în orăşelul la Rehoboth Beach, din statul Delaware, acolo unde îşi petrece weekendul. Din fericire, acesta a dat asigurări că nu s-a întâmplat nimic grav.

Joe Biden s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă

Sâmbăta, în jurul orei 9:40, în apropierea vilei preşedintelui american, Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, ieşise la o plimbare cu bicicleta. Din păcate, înainte de a opri pentru a discuta cu trecătorii şi jurnaliştii care îl aşteptau, acesta a avut probleme în a-şi elibera piciorul din pedală. Imediat, el s-a dezechilibrat şi a căzut în lateral. Desigur, preşedintele a fost imediat înconjurat de membrii echipei sale de securitate.

Şeful statului era însoţit de soţia sa, Jill Biden. Se pare că cei doi obişnuiesc să iasă cu bicicletele, aceştia fiind văzuţi de mai multe ori în această ipostază. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, liderul american urcându-se din nou pe bicicletă şi plecând mai departe. Biden purta pantaloni scurţi, teniși, o cască pentru ciclişti şi mănuşi.

„În regulă, băieți, ne mai vedem”, a strigat Joe Biden, înainte de a pleca.

Nu este prima oară când Joe Biden are probleme de sănătate

Starea de sănătate a lui Joe Biden este atent monitorizată, mai ales din cauza vârstei sale. În urmă cu doar doi ani, acesta şi-a fracturat un picior în timp ce se juca cu unul dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei sale.

De asemenea, în 2021, Joe Biden a căzut pe scara avionului prezidenţial după ce s-a împiedicat de trei ori, în momentul când urca în Air Force One la baza aeriană Andrews.

În vârstă de 79 de ani, Joe Biden este cel mai în vârstă președinte al Statelor Unite în funcție.

Urmăriți Impact.ro și pe