Momentul în care Iulia Albu l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță. ”Auzi, lui nu îi plac bărbații?”. La ce vedetă s-a referit

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 17:54

Iulia Albu a reușit să-l lase fără cuvinte pe Cătălin Măruță. Criticul de modă l-a întrebat dacă unui fost invitat al lui nu îi plac bărbații, iar prezentatorul a părut uimit de ceea ce a auzit și de situația inconfortabilă în care s-a trezit brusc.

Cu ce vedetă a determinat-o Cătălin Măruță să vorbească pe Iulia Albu

Iulia Albu a fost invitată recent la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde prezentatorul l-a apelat telefonic pe Cătălin Botezatu, în contextul în care de-a lungul timpului s-a speculat că între designer și criticul de modă ar exista unele tensiuni.

La nunta cu Mihai Albu, Iulia Albu a dorit ca Răzvan Ciobanu să îi creeze rochia de mireasă, în locul lui Cătălin Botezatu. Mai mult, atunci când au fost jurați la emisiunea ”Bravo, ai stil” de la Kanal D, cei doi obișnuiau să se contrazică.

Momentul in care Iulia Albu l-a lasat fara cuvinte pe Catalin Maruta
Iulia Albu

Ce întrebare a avut Cătălin Măruță pentru invitatul-surpriză

Cătălin Măruță a ținut să îl întrebe pe Cătălin Botezatu care este adevărul cu privire la rochia de mireasă a Iuliei Albu. Creatorul de modă a atras atenția că Iulia Albu a purtat o rochie semnată de el, deși nu la nunta ei.

”Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi, de la Kanal D. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la nuntă la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la Bravo, ai stil”, a spus Cătălin Botezatu.

Cum l-a lăsat Iulia Albu fără cuvinte pe Cătălin Măruță

N-a durat mult până când atmosfera a devenit tensionată la podcast-ul lui Cătălin Măruță. Iulia Albu i-a pus prezentatorului o întrebare ce l-a lăsat fără cuvinte pe omul de televiziune. Cătălin Botezatu n-a ezitat să intervină.

”Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi, n-a spus el la tine la podcast?”, a spus Iulia Albu pe YouTube. Cătălin Măruță a privit-o fix pe invitata lui.

Cum s-a apărat invitatul-surpriză

Cătălin Botezatu n-a lăsat întrebarea Iuliei Albu să treacă fără un răspuns. Deși ea i s-a adresat lui Cătălin Măruță, creatorul de modă a intervenit, i-a atras atenția că a înțeles greșit și că este ”răutăcioasă”.

”Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei, și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deșteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne, pentru binele tău”, i-a răspuns el Iuliei Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...