Momentul în care Gina Pistol și Smiley uită că au copil. Dezvăluirea unui coleg de la Pro TV

Badea Violeta 25.01.2023, 20:22

Au trecut aproape doi ani de zile de când micuța Josephine Ana a apărut în viața lui Smiley și a Ginei Pistol. Un copil schimbă radical viața părinților și tabieturile acestora. Așa s-a întâmplat și în cazul celor doi, binele fetiței fiind principala preocupare a acestora. Totuși, există anumite momente când prezentatoarea și artistul uită că au copil. Iată dezvăluirea unui coleg de la Pro TV!

Gina Pistol și Smiley, dați de gol de un coleg de la Pro TV. Momentul în care cei doi uită că au copil

De când a venit pe lume micuța Josephine Ana, viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a schimbat total. Cei doi dedică mai mult timp familiei, iar carierele au picat pe plan secund.

Cu toate astea, prezentatoarea de televiziune și cântărețul nu pot trăi fără prieteni, chiar dacă și-au creat o lume a lor. În puținul timp liber pe care îl au, cei doi se întâlnesc și cu apropiații lor, printre care se numără și Pavel Bartoș.

În cadrul unui interviu, colegul și prietenul lui Smiley a mărturisit că la reuniuni vedeta de la Antena 1 și artistul reușesc să se relaxeze și să uite că au copil.

„Fetițele noastre sunt atât de bune prietene. Când mergem noi la ei sau vin ei la noi, zicea și Andrei (n .red. Smiley) și Gina, atunci uită de copil, pentru că ele se joacă atât de frumos. Avem o oră sau două în care suntem doar noi”, a declarat Pavel Bartoș într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și Cum a început relația dintre Gina Pistol și Smiley. „A stat trei ore la mine”!

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine
Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine

„Noi suntem și foarte împreună, așa”

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de ani buni. Cei doi se iubesc enorm și nu o dată au ținut să și dovedească acest lucru. În plus, prezentatoarea de televiziune și partenerul său sunt extrem de fericiți de când a apărut în viața lor Josephine. Acum, timpul pe care îl petreceau în doi sau cu prietenii a fost înlocuit de cel alături de micuța lor.

„Noi suntem și foarte împreună, așa. Adică merge împreună peste tot. Eu, când am trebă în afara țării, plecăm împreună. Vin după mine la clip, la studio, adică noi stăm…

Mie îmi place foarte mult să vină cu mine, ne-am și învățat toți trei, împreună. Vedem care e starea ei de spirit atunci când suntem toți trei. ea nu are nevoie de mai mult în momentul de față.

Decât de hrană și de dragoste, atât. Și când suntem împreună este…. n-ai cum, este priceless. Când te uiți la ea și vezi cum e”, a declarat artistul.

Citește și Adevăratul motiv pentru care Gina Pistol nu mai prezintă America Express. Smiley a spus lucrurilor pe nume. „Nu are nevoie de mai mult”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...