Momentul în care Gina Pistol a fost la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul, puține femei ar accepta

Badea Violeta, Ana Ionescu 22.09.2021, 13:17
Momentul în care Gina Pistol a fost la un pas să-l părăsească pe Smiley. Ce i-a făcut artistul, puține femei ar accepta

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu frumos și discret. Recent, cei doi au vorbit despre relația lor într-o emisiunea de pe Youtube. Proaspăta mămică a dat cărțile pe față și chiar a mărturisit că au fost la un pas de despărțire. Iată ce a deranjat-o pe iubita lui Smiley.

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Însă, cum în fiecare cuplu există mici discuții în contradictoriu, nici cei doi îndrăgostiți nu au fost scutiți de micile conflicte.

De-a lungul timpului, Gina și Smiley au trecut prin momente dificile. Nici începutul relației lor nu a fost unul tocmai obișnuit, fiindcă au decis să-și ascundă iubirea de ochii curioșilor.

În cadrul confesiunii de pe internet, blondina a mărturisit faptul că a fost foarte aproape de a-l părăsi pe artist. Așa cum știm, solistul este extrem de ocupat la studio, iar vedeta de la Antena 1 a povestit că a trebuit să-l aștepte câteva ore pentru a-și face apariția la o întâlnire.

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto.

(…) Se face 21:00, zic „nu-i scriu acum să nu fiu insistentă’. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric…

1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu”. (…) Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a dezvăluit Gina Pistol pe YouTube.

Gina Pistol si Smiley, la un pas de despartire
Gina Pistol si Smiley, la un pas de despartire

Gina Pistol, despre Josephine

Pe data de 9 martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Cei doi au ales să nu facă publică încă nicio fotografie cu chipul micuței în mediul online. Totuși, recent, cei doi au oferit câteva detalii legate de trăsăturil ei.

„Sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei. E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă. Sunt momente când mă regăsesc pe mine în ea și sunt momente când îl regăsesc pe Andrei. Dar vă spun sincer că are genele lui, deocamdată.”, a precizat vedeta de la Antena 1.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...