Momentul în care Gigi Becali a renunțat să mai joace la cazino. „Atunci a avut o revelație”

Stan Filon 08.11.2022, 14:47
Momentul în care Gigi Becali a renunțat să mai joace la cazino. „Atunci a avut o revelație”

S-a aflat cum s-a lăsat Gigi Becali de cazino. Finanțatorul lui FCSB era un cunoscut al cazinourilor din București, unde juca sume importante de bani. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a avut o revelație și s-a oprit. Nici nu a mai fost văzut vreodată într-un cazino. Cel care a vorbit despre asta a fost Sorin Constantinescu, fostul președinte al Asociației Cazinourilor din România.

Momentul în care Gigi Becali a renunțat să mai joace la cazino

Așadar, Sorin Constantinescu, fostul președintele Asociației Cazinourilor din România, devenit recent cunoscut și pe rețelele sociale, a vorbit despre apucăturile oamenilor din fotbal. Pentru mulți dintre aceștia, cazino-ul este o adevărată pasiune. Fostul sponsor al FCSB a spus că și pentru Gigi Becali era o adevărată pasiune să meargă la cazino. În plus, acesta a recunoscu că milionarul era foarte priceput.

„Am fost sponsor la Steaua, pentru mine FCSB e Steaua. Le dădeam 500.000 de euro pe an. M-a chemat Argăseală și mi-a zis că Gigi Becali vrea 1 milion. Atunci am renunțat la contract. Gigi nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Atunci a avut o revelație. De atunci nu l-am mai văzut în cazinouri.

Momentul in care Gigi Becali a renuntat sa mai joace la cazino. Atunci a avut o revelatie
Momentul in care Gigi Becali a renuntat sa mai joace la cazino. Atunci a avut o revelatie

„Se apropia de nivelul ăsta”

Îi plăcea să joace. La Blackjack sunt vreo 2.600 de oameni care numără cărți. Gigi Becali nu a ajuns la nivelul ăsta, dar se apropia de nivelul ăsta. Dacă ajungea, cazinourile l-ar fi oprit să joace. Gigi era un client diferit. Venea pentru adrenalină, pentru distracție. Nu s-a supărat niciodată că nu a câștigat sume mari. Nu a făcut scandaluri, nu a răsturnat mese. Am citit în presă că a dat cu un scaun în geam pentru a fi pus pe lista neagră. Știa că nu se poate abține. Așa i-ar interzice cazinoul să mai intre”, a declarat Constantinescu pentru gsp.ro.

Fostul președinte al Asociației Cazinourilor din România a recunoscut că a pus oameni pe lista neagră a cazino-urilor, după ce era sunat de oamenii din fotbal. Mai exact, cei trecuți pe lista neagră erau fotbaliști care făceau pasiuni prea mari pentru cazino.

Fotbaliști trecuți pe lista neagră la cazino-uri

„În București, când erau doar 17 cazinouri, erau 32.000 de oameni pe lista neagră. Da, erau foarte mulți din fotbal. Am avut solicitări din partea patronilor echipelor de fotbal. Inclusiv Gigi Becali, când erau probleme cu jucătorii de la Steaua, a venit și m-a rugat să nu mai las în cazino pe cutare, cutare și cutare. Și i-am pus pe «blacklist», din respect față de dânsul.

Acei jucători nu au mai intrat. Bodyguardul le spunea că nu pot intra, că sunt pe lista neagră. Am fost președintele Asociației Cazinourilor din România și am vorbit la cazinouri «Ne-a rugat domnul Becali. Puneți jucătorul pe lista neagră la toate cazinourile». L-am găsit la păcănele în Obor sau la ruletă electronică. Nu se putea abține. Au mai fost și alți patroni. La Craiova făcuse cineva cazino, George Ilinca. După ce l-a deschis a spus că avea probleme cu jucătorii de la Craiova. Și i-a pus pe lista neagră”, a spus Sorin Constantinescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...