Momentul în care Camilla Parker a jignit-o crunt pe Meghan Markle. Ce a putut să-i spună regelui Charles despre ea

Ioana Bucur 05.10.2022, 16:23
Momentul în care Camilla Parker a jignit-o crunt pe Meghan Markle. Ce a putut să-i spună regelui Charles despre ea

Cu toate că intrarea celor două femei în familia regală a Marii Britanii nu a fost lipsită de controverse, nu au reușit să își construiască o relație armonioasă, nu și-au fost sprijin reciproc, din contră. A fost dezvăluit momentul în care Camilla Parker a jignit-o crunt pe Meghan Markle. Într-un moment de slăbiciune, a cedat și i-a spus regelui Charles exact ce crede despre soția lui Harry.

Camilla Parker versus Meghan Markle

Acum câteva luni, biograful regal Tom Bower susținea că relația dintre Camilla și Meghan Markle nu este deloc una strânsă sau armonioasă. Nu este niciun secret că soția regelui Charles al III-lea nu a fost acceptată de Prințul Harry, ea fiind femeia care a dus la destrămarea mariajului părinților săi, comportament ce a fost adoptat și de Markle.

Camilla a făcut parte din viețile celor doi copii ai lui Charles timp de trei decenii, însă nu a reușit în acest timp să construiască o relație strânsă cu ei.

În declarațiile anterioare ale lui Tom Bower către ziarul „The Sun”, el a susținut că relația dintre Camilla și Meghan a început pe picior greșit de când s-au cunoscut și că soția lui Charles al III-lea, „bănuia”, de multă vreme presupusele intenții ale fostei actrițe în familia regală, dar că, pentru „binele” tuturor și pentru a evita scandalurile, a ales să păstreze tăcerea.

„I-a fost greu să creadă că Meghan își va sacrifica cariera și independența pentru a servi în liniște ca jucător de echipă dedicat monarhiei, dar Camilla a tăcut”, a spus Bower pentru publicație.

Momentul în care Camilla Parker a jignit-o crunt pe Meghan Markle. Ce a putut să-i spună regelui Charles despre ea
Regina Consoarta Camilla si Regele Charles al III-lea

Ce i-a spus regelui Charles al III-lea despre soția prințului Harry

Când regina Elisabeta a II-a și-a exprimat dorința ca, după moartea sa, Camila să devină regina consoartă, Meghan Markle și Harry au decis să nu facă nicio declarație despre acest subiect important, gest pe care familia regală l-a numit o „insultă” la adresa coroanei.

După acel moment, susține Tom Bower, Camilla și-a văzut soțul suferind cumplit și a crezut că Harry intenționează să-l umilească în mod public.

Încercând să îl consoleze, ar fi cedat, spunând ce credea, de fapt, despre soția lui Harry, numind-o pe Markle o persoană „conflictuală, egoistă și ale cărei acțiuni se vor finaliza cu lacrimi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...