Momentul care l-a marcat pe viață pe prințul William. Și-a făcut curaj să vorbească pentru prima oară despre suferința sa. „Simți doar durerea”

Beatrice Dumitru 15.03.2023, 15:26
Momentul care l-a marcat pe viață pe prințul William. Și-a făcut curaj să vorbească pentru prima oară despre suferința sa. „Simți doar durerea”

Prințul William a trecut printr-un moment greu atunci când și-a pierdut mama, pe prinșesa Diana, dar nu acela a fost evenimentul tragic care i-a marcat viața. Este vorba despre un episod în care a fost implict un copil de numai câțiva ani, iar moștenitorul tronului britanic a vorbit despre acest lucru.

Ce i s-a întâmplat prințului William

Prințul Williama a suferit enorm atunci când și-a pierdut mama, la vârsta vde 15 ani. Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident rutier la Paris, la doar 36 de ani. „Mă gândesc la ea aproape în fiecare zi”, spunea moștenitorul tronului britanic într-un interviu. Deși poate mulți cred că moartea mamei sale a fost evenimentul care l-a marcat cel mai tare, prințul William a dezvăluit că a mai trăit un moment foarte greu.

Prințul William a vorbit despre impactul pe care l-au avut accidentele în care erau implicați copii, pe vremea în care era pilot pentru serviciul de ambulanță aeriană, post pe care l-a părăsit după doi ani, în iulie 2017. El a spus că a fost martor  la un accident tragic în care a fost implicat un copil de numai câțiva ani. Ajuns la fața locului, a văzut că Bobby, băiețelul care era mai mare cu numai câțiva ani decât fiul său, prințul George, era grav rănit și a rămas cu leziuni puternice la nivelul creierului.

Momentul care l-a marcat pe viață pe prințul William. Și-a făcut curaj să vorbească pentru prima oară despre suferința sa. „Simți doar durerea”
Prințul William și Kate Middleton.

„Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor

William nu a dat detalii despre ce s-a întâmplat, de fapt, cu copilul implicat, dar a explicat că având propria lui familie incidentul a avut un impact negativ asupra lui. A început să aibă coșmaruri, depresia l-a copleșit și a avut nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a-și reveni.

A fost ca și cum cineva ar fi pus o cheie într-o broască și a deschis-o fără ca eu să-mi dau permisiunea să fac asta. Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor. Și nu eram eu. Nu am mai simțit asta până acum. Comunicarea a fost foarte importantă, dar nici măcar asta nu a fost suficient pentru mine în acea perioadă”,  mărturisea prințul William în urmă cu ceva timp.

Prințul William este căsătorit dcu Kate Middleton din aprilie 2011 și au împreună trei copii: prințul George ( 9ani), prințesa Charlotte (7 ani) și prințul Louis (4 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...