Momentul atacului româncei din Egipt, surprins de un turist. Unde a fost ucisă, de fapt, de rechin: „Sunt poze făcute”

Ana Anitoiu 06.07.2022, 17:12
Momentul atacului româncei din Egipt, surprins de un turist. Unde a fost ucisă, de fapt, de rechin: „Sunt poze făcute”

Momentul atacului româncei din Egipt a fost surprins în fotografii de un turist care nu a putut face nimic pentru a o salva. Părinții victimei au povestit unde a fost ucisă de rechin, de fapt, femeia în vârstă de 44 de ani.

Cum au aflat părinții victimei că fiica lor a fost ucisă de un rechin

Românca ucisă de un rechin în Egipt, în apele Mării Roșii, se numea Roxana Donisan și era din Suceava. Mama și tatăl ei au aflat despre atac de la televizor, dar fără să se gândească la faptul că ar putea fi vorba despre fiica lor.

În cele din urmă, au primit o vizită a unor polițiști, care le-au cerut date personale și i-au informat că va lua legătura cu ei consulul din Egipt. Abia atunci au înțeles că victima despre care aflaseră de la televizor era fiica lor.

„Când a venit poliția la ușă să ne ceară date personale și a întrebat dacă locuiește aici, mi-a cerut numărul de telefon, i l-am dat și n-a trecut un sfert de oră și m-a sunat consulul din Egipt, care a spus că e vorba de fata noastră”, a spus tatăl româncei ucise de rechin, potrivit monitorulsv.ro, precizând că în scurt timp a fost sunat de consul, care i-a confirmat că victima este fiica lui.

Momentul atacului romancei din Egipt, surprins de un turist
Romanca ucisa de un rechin in Egipt

Tatăl româncei ucise de rechin, detalii despre tragedie

Bărbatul a mai spus că fiica lui a fost atacată de rechin într-un loc în care apa avea o adâncime de cel mult doi metri. Roxana Donisan ajunsese până la geamandură, în timpul vacanței ei din Egipt. Un turist a făcut poze în timpul atacului.

„Sunt poze făcute de un turist de pe vasul care era imediat dincolo de geamandură. El a alertat… Nu avea nimeni curajul să sară în apă să o salveze. (…) Prima informație a fost că a reușit să ajungă până la mal, asta înseamnă că nu era distanță mare și confirmă că de pe vas cineva filmase lupta.

De la societatea de turism mi-au spus ce mi-a spus și consulul. Azi am făcut toate demersurile pentru certificatul de deces și aducerea ei acasă. Domnul consul mi-a promis că într-o săptămână o aducem”, a mai spus tatăl victimei.

El a mai spus că ultima dată, el și soția lui au primit vești de la fiica lor la data de 28 iunie. Roxanei Donisan îi plăcea foarte mult în Egipt, la Hurghada. Înainte de pandemia de coronavirus, femeia a scufundări și filmări cu delfini. Ea se afla pentru cea de-a treia oară în acea țară și ar fi trebuit să se întoarcă acasă luni, 4 iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...