Momente uluitoare cu șoferița care a omorât două fetițe în București. Cum se scuză pentru fapta comisă

Stan Filon 02.03.2021, 08:19
Momente uluitoare cu șoferița care a omorât două fetițe în București. Cum se scuză pentru fapta comisă

S-a aflat ce le-a spus, mai exact, polițiștilor femeia care a accidentat mortal o fetiță de doar 6 ani și o alta în vârstă de 21 de ani, în cartierul Andronache. Accidentul a înlăcrimat România, cele două victime neavând nicio șansă să scape cu viață.

Cum se scuză șoferița beată care a ucis două fete în București

Bucureșteanca de 56 de ani care a strivit cu maşina o fată de şcoala generală şi o tânără de 21 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de ucidere din culpă. Femeia a consumat băuturi alcoolice, însă nu a recunoscut în fața polițiștilor.

Anchetatorii au rămas surprinși când au văzut alcoolemia pe care o avea șoferița. Aceasta nu a vrut să fie testată cu etilotestul, din cauza unor așa-zise probleme de sănătate. Femeia nu a scăpat însă. A fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală, unde i s-au recoltat probe de sânge.

Cum se scuza soferita beata care a ucis doua fete in Bucuresti
Cum se scuza soferita beata care a ucis doua fete in Bucuresti

”Prima probă biologică ar indica o alcoolemie de 0,67 la mie”

Potrivit protv.ro, rezultatele au confirmat temerile poliţiştilor: potrivit unor surse apropiate de anchetă, prima probă biologică ar indica o alcoolemie de 0,67 la mie, iar cea de-a doua, 0,44 la mie, valori pentru care permisul este suspendat, fără discuţii. La doar câteva ore după accident, a început urmărirea penală împotriva șoferiței.

Polițiștii susţin că valorile de alcoolemie nu o încadrează pe şoferiţă la o infracţiune, însă vor fi o circumstanţă agravantă în economia acuzaţiei de ucidere din culpă. Chiar dacă s-a dovedit că s-a urcat beată la volan, femeia spune că nu alcoolul a fost de vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

Șoferița a declarat la audieri că ar fi strănutat chiar înainte de a călca pedala de acceleraţie şi nu frâna, cum ar fi fost normal, şi asta chiar înainte de intersecţia în unghi de 90 de grade, unde avea şi un indicator de cedează trecerea. Cu toate acestea, anchetatorii au decis să o rețină 24 de ore din cauză că a urcat băută la volan, chiar dacă ea a negat.

Șoferița s-a plâns că a fost agresată la fața locului, unde oamenii au sărit să îi aplice o corecție fizică pentru fapta comisă, fiind salvată de polițiști. A fost dusă la spital, unde a primit îngrijiri medicale. A spus că îşi regretă fapta şi că vrea să ajute familiile celor două fete care au decedat în accident.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...