Momente răvășitoare la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Ce a făcut un membru al familiei (Exclusiv)

Stan Filon 27.01.2021, 20:48
Momente răvășitoare la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Ce a făcut un membru al familiei (Exclusiv)

Au fost momente răvășitoare la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe! Miercuri, 27 ianuarie, îndrăgitul interpret Tudor Gheorghe și-a condus soția pe ultimul drum. Au fost alături de el doar fiul său, nepoțelul și câțiva apropiați, numărul persoanelor care au putut participa fiind unul limitat de restricțiile impuse în pandemia de coronavirus.

Momente răvășitoare la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe, actrița Georgeta Luchian Tudor

Actrița Georgeta Luchian Tudor a decedat la vârsta de 86 de ani și a lăsat un gol imens în sufletele familiei sale. În timpul înmormântării, nepoțelul său a plâns tot timpul și i-a emoționat până la lacrimi pe tatăl, dar și pe bunicul său, cu întrebări pline de durere și amărăciune.

Micuțul Tudor Gheorghe Constantin, în vârstă de 7 anișori, nu a înțeles ce se întâmplă și repeta întrebarea ”unde a plecat bunica mea?”. Copilul a plâns și a fost îmbărbătat de tatăl său, de mâna căruia nu s-a despărțit. Martor la toată această scenă sfâșietoare a fost Nicolae Boangiu, secretarul literar al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova.

Momente ravasitoare la inmormantarea sotiei lui Tudor Gheorghe
Momente ravasitoare la inmormantarea sotiei lui Tudor Gheorghe

Marea actriță, jelită de nepoțelul său de numai 7 ani

“Pe toată durata ceremoniei funerare copilul acela şi-a plâns bunica, în felul unic al celor care, în modul cel mai inocent cu putință, pun întrebări ce nu pot primi răspunsuri. . ”, ne-a declarat bunul prieten al familiei artistului Tudor Gheorghe.

“Tudor Gheorghe şi fiul lor erau extrem de afectaţi. Ne-au mulţumit pentru prezenţa şi solidaritatea noastră doar din priviri, fiindcă oricum cuvintele nu mai aveau vreun sens în acele momente”, ne-a mai declarat secretarul literar al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova.

Ar fi murit de coronavirus

Decesul Georgetei Luchian Tudor a survenit după o perioadă de spitalizare, iar apropiații spun că aceasta ar fi pierdut lupta cu noul virus, însă familia nu a dorit să comenteze pe acest subiect. Înmormântarea a avut loc la Podari, comună aflată la 11 kilometri de Craiova. Actrița Georgeta Luchian Tudor își va dormi somnul de veci lângă socrul ei, Ilie Tudor, fost deținut politic.

Actrița Georgeta Luchian Tudor și îndrăgitul interpret Tudor Gheorghe au fost căsătoriți mai bine de 55 de ani, iar mariajul lor a fost un exemplu pentru toți ceilalți. Cei doi s-au cunoscut în colectivul de actori al teatrului din Craiova. S-au căsătorit și au avut un fiu, care le-a dăruit și un nepoțel. Au avut ocazia să joace o singură piesă împreună, “Micul Infern”, de Mircea Ştefănescu, în anul 1987.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...