Momente memorabile cu Ioana, soția lui Ilie Năstase, la divorț. ”Aia nu e femeia lui Țiriac?”

Iancu Andreea 02.03.2021, 16:41

Încă o poveste de dragoste își găsește sfârșitul în fața instanței, după ce cuplul format din Ioana și Ilie Năstase a ales să pună punct relației. Mariajul, marcat de momente de fericire și totodată de episoade violente, urmează să se încheie după ce magistrații vor lua o decizie. Deocamdată, Ioana, încă soția lui Ilie Năstase, a reușit să întoarcă priviri cu apariția sa la divorț. Frumoasa brunetă a depus astăzi actele.

Cum a apărut Ioana, soția lui Ilie Năstase, la divorț

Pentru Ioana și Ilie Năstase nu mai este cale de întors în privința căsniciei. Deși au petrecut împreună clipe de neuitat, mariajul de numai doi ani dintre cei doi soți urmează să se încheie. Astăzi au fost depuse actele pentru dosarul ce urmează să fie analizat de către instanță, iar Ioana, actualmente soția lui Ilie Năstase, a avut o apariție de zile mari la divorț. Atât de spectaculoasă încât curioșii, aflați în zona Judecătoriei din Hârșova, au întrebat dacă nu cumva „aceasta este femeia lui Țiriac?”.

Uimirea celor din jur s-a datorat prezenței Ioanei Năstase, care a ales să poarte o vestimentație care valorează aproximativ 18.000 de euro. Potrivit click.ro, pantofii soției fostului tenismen au costat 1.200 de euro, în timp ce costumul extrem de elegant și cămașa frumoasei brunete valorează 1.000 de euro. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o geantă marca Hermes, în valoare de 15.000 de euro, însă piesa de rezistență a reprezentat-o bolidul de lux, de nici mai mult nici mai puțin de 250.000 de euro. La ieșire, Ioana Năstase a recunoscut decizia de a divorța și și-a exprimat regretul cu privire la implicarea instanței în această despărțire.

Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe, a declarat Ioana Năstase în exclusivitate pentru Click! 

Ioana Năstase a făcut furori la Judecătoria Hârșova, unde a depus actele de divorț foto - click.ro
Ioana Năstase a făcut furori la Judecătoria Hârșova, unde a depus actele de divorț
foto – click.ro

Un mariaj zbuciumat, încheiat cu încă un divorț

Vorba românească, „Lupul își schimbă părul, dar năravul ba” pare să i se potrivească fostului tensimen Ilie Năstase. După o viață întreagă în care a iubit multe femei, a divorțat deja de patru ori, urmând un al cincilea eșec, Ilie Năstase pare să nu fi învățat care este secretul longevității în cuplu. Pe de altă parte, Ioana Simion, încă soția sa, este doar la a doua ruptură a căsniciei, însă incidentul în care Ilie a agresat-o fizic nu a putut să fie trecut cu vederea. Șocată de reacția partenerului, Ioana anunța în urmă cu mai multe luni Poliția, după o ieșire în oraș care nu ar fi prevestit „ploaia de palme” pe care urma să o încaseze. Bruneta a cântărit bine totul și a decis să pună punct relației cu Năstase în ciuda poveștii de dragoste.

Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc, mărturisea bruneta pentru sursa citată, imediat după incident.

Când în sfârșit Ilie părea să își fi găsit sufletul pereche, lucrurile s-au destrămat. Cei doi se căsătoreau civil în luna aprilie a lui 2019, iar religios în plină pandemie, pe data de 6 iunie 2020, nași fiindu-le Ciprian Marica și soția sa, Ioana. Din păcate, cuplul, care s-a bucurat de o nuntă superbă, unde Ioana a fost îmbrăcată precum o prințesă, iar Ilie ar fi putut trece cu ușurință drept un cavaler în toată regula, nu a reușit să funcționeze. Acum, rămâne ca instanța să se pronunțe, iar cei doi soți să cadă la pace cu privire la bunurile care le rămân în urma mariajului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...