Momente jenante la întâlnirea recentă dintre Joe Biden și președintele Macron. Gafele liderului SUA, în fața omologului său. Video

Ana Anitoiu 03.12.2022, 08:26
Momente jenante la întâlnirea recentă dintre Joe Biden și președintele Macron. Gafele liderului SUA, în fața omologului său. Video

Au fost filmate momente jenante la întâlnirea recentă dintre Joe Biden și Emmanuel Macron. Gafele liderului Statelor Unite ale Americii, în fața omologului său, în timpul vizitei acestuia la Casa Albă, nu au trecut neobservate.

Joe Biden, momente jenante la întâlnirea cu Emmanuel Macron

Joe Biden a fost filmat strângându-i mâna președintelui francez Emmanuel Macron timp de 42 de secunde, joi, în timpul unei ceremonii de bun venit la Casa Albă, după ce liderul american și-a terminat discursul în care a vorbit despre importanța alianței dintre Statele Unite ale Americii și Franța.

În ciuda faptului că Emmanuel Macron a părut că a încercat să se retragă de mai multe ori, președintele american, în vârstă de 80 de ani, nu i-a dat drumul. Momentul a avut loc în timp ce se auzea traducerea în franceză a ultimei părți din discursul ce fusese susținut de Joe Biden.

La un moment dat, Joe Biden s-a întors cu fața spre mulțime și a rămas pe loc, zâmbind, în timp ce Emmanuel Macron, pe care președintele american îl ținea în continuare ferm de mână, a rămas blocat cu fața spre președinte. Cei doi s-au despărțit în cele din urmă după ce traducerea în franceză a fost finalizată.

Nu este clar dacă Joe Biden a rămas în acea poziție stranie pentru fotografi sau dacă pur și simplu aștepta ca traducerea să se încheie pentru a-l elibera din strânsoare pe Emmanuel Macron, conform Daily Mail.

O altă gafă a lui Joe Biden. Emmanuel Macron i-a atras atenția

Acest moment straniu din timpul vizitei de stat a președintelui francez la Washington DC a fost urmat rapid de alte câteva gafe ale lui Joe Biden. În timp ce se aflau pe scenă după discurs, Biden și Macron au privit mulțimea stând unul lângă altul, pentru fotografii.

Însă, la un moment dat, Joe Biden s-a întors brusc cu fața la Emmanuel Macron și s-a uitat fix la el timp de aproximativ cinci secunde. Președintele american s-a întors apoi aproape complet, cu spatele la mulțime.

Emmanuel Macron a început să vorbească cu președintele american, arătând cu degetul către mulțime, moment în care Joe Biden s-a întors în cele din urmă cu fața la fotografi.

În plus, ulterior, când cei doi președinți salutau oameni din mulțimea adunată la Casa Albă, Joe Biden a părut să rătăcească fără țintă, iar Emmanuel Macron a tot trebuit să îl aducă înapoi la grup, apucându-l de un braț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...