Momente înfricoșătoare pentru Larisa Iordache la America Express. Experiența prin care a trecut a transformat-o complet. „M-am panicat”

Ioana Bucur 15.01.2023, 18:00
Momente înfricoșătoare pentru Larisa Iordache la America Express. Experiența prin care a trecut a transformat-o complet. „M-am panicat”

Larisa Iordache a dezvăluit, în exclusivitate pentru jurnaliștii redacției Ego – Impact.ro, că a trăit momente înfricoșătoare în America Express. În experiența pe care nu o va uita întreaga viață a avut-o alături pe buna sa prietenă și fostă colegă, Diana Bulimar.

Larisa Iordache, despre experiența grea de la America Express

Cu puțin timp înainte de premiera America Express – Drumul Aurului, Larisa Iordache, care a spus DA șansei de a participa într-unul dintre cele mai dure reality show-uri produse de televiziunile de la noi din țară, a stat de vorbă cu jurnaliștii redacției Ego- Impact.ro.

Fosta gimnastă ne-a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să facă față provocărilor de pe traseul de peste 7.000 de kilometri, însă experiența acumulată în anii de antrenamente a ajutat-o enorm.

„Sinceră să fiu m-a ajutat foarte tare viața mea de sportiv, însă cred că mi-ar fi plăcut mai mult să mă bucur decât să fiu competitivă. Am fost în atât de multe locuri frumoase și în momentele alea pentru mine era mai important să câștig, să fiu prima, să fiu acolo în top pentru că asta am învățat în gimnastică, și nu prea m-am bucurat de peisaj.

Cantonamentele și antrenamentele de-a lungul anilor m-au ajutat în această competiție pentru că am putut să rezist fizic. Acolo chiar este o competiție din punct de vedere fizic care te solicită maxim”, a mai povestit Larisa Iordache pentru EGO.ro, completând că cel mai mare impediment în cursă a fost timiditatea.

„Veți vedea în curând dacă s-a plâns mult… Pot să zic că da”

Cu toate că acest nou sezon al emisiunii i-a pus pe concurenți în situații dificile, filmările desfășurându-se în zone de risc, iar producătorii au suplimentat măsurile de siguranță, Larisa Iordache a dezvăluit că nu a apăsat butonul de panică (nr. toți concurenții au la dispoziție un telefon pe care pot să-l folosească în cazuri extreme, atunci când nu se simt în siguranță), însă a avut parte și de evenimente neprevăzute.

„Cred că am avut o singură seară în care am avut puțină teamă, doar că eu sunt genul de persoană care crede că lucrurile se întâmplă la momentul lor și nu stau să mă gândesc la lucruri negative în general. Doar că da m-am panicat și eu.

Am avut momente chiar și în timpul zilei în care am fost panicată, doar că fac parte din viața noastră aceste momente și mă bucur că le-am depășit pentru că am devenit un eu mai bun. Veți vedea în curând dacă s-a plâns mult. Pot să zic că da”, a mai completat Larisa Iordache pentru EGO.ro.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...