Momente halucinante în ședința de la Primăria Capitalei! Cum a putut să vină îmbrăcată Firea și ce gest șocant a făcut Bădulescu

Redacția IMPACT 29.01.2020, 16:54
Momente halucinante în ședința de la Primăria Capitalei! Cum a putut să vină îmbrăcată Firea și ce gest șocant a făcut Bădulescu

Ședința de miercuri, a Consiliului General al Capitalei a fost un eveniment marcat de lucruri ușor ieșite din comun. De departe, cel care s-a evidențiat a fost gestul viceprimarului Aurelian Bădulescu, către o consilieră USR.

Întrunire PMB cu gesturi obscene

Primarul general al Capitalei s-a prezentat la ședința de miercuri a Consiliului General al Capitalei cu mască de protecție și halat. Gabriela Firea a invocat un motiv pentru acest aspect, unul ironic, de altfel.

„Am venit cu măști de protecție și halate, și eu și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali”, a spus Firea, în debutul reuniunii.

Cireașa de pe tort a fost însă gestul obsecen pe care viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a îndreptat către consiliera USR Ana Ciceală. Omul de încredere al primarului Gabriela Firea i-a arătat femeii degetul din mijloc, după care a numit-o „criminală”. Bădulescu este cunoscut pentru ieșire sale necontrolate din spațiul public.

Miercuri, el a recurs la un gest necontrolat după ce reprezentanta USR explica faptul că nu vede cu ochi buni acordarea titului de cetăţean de onoare mai multor medici din Bucureşti.

„Este pentru prima dată când se oferă titlu de cetăţean mai multor oameni în acelaşi timp. Dar mi se pare practica aceasta de a încuraja modalitatea absolut dezastruaoasă în care este făcut managementul spitalelor bucureştene din subordinea Primăriei Capitalei sau din subordinea Ministerului Sănătăţii, prin acordarea de astfel de titluri”, a spus Ana Ciceală, porivit G4media.

În replică, Aurelian Bădulescu i-a transmis, alături de gestul obscent, următorul mesaj:

„Voi sunteţi nimeni şi noi vorbim despre oameni aici. Să-ţi fie ruşine USR. Să-ţi fie ruşine doamna Ciceală şi mai nou mamă. Ruşine Ana Ciceală! Tu nu ai dreptul să mai vorbeşti. Taci din gură! Să îţi fie ruşine. Plecăm din sală. Stăm şi o ascultăm pe criminala asta? Du-te bă de aici şi lasă-ne în pace! Taci din gură! Nu îţi ajunge? Ăştia sunteţi mă, viitorul acestei ţări?”- Aurelian Bădulescu, viceprimar.

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

 

Urmăriți Impact.ro și pe