EXCLUSIV

Momente grele pentru Elena Marin. Fosta concurentă de la Survivor are mari probleme de sănătate EXCLUSIV

Alexandru Catalan 15.11.2021, 16:51
Momente grele pentru Elena Marin. Fosta concurentă de la Survivor are mari probleme de sănătate EXCLUSIV

Fosta rivală de temut al lui Zanni se pregăteşte pentru o operaţie complicată la piciorul drept. Elena Marin va trebui să-şi pună şuruburi în gambă pentru a-şi mai vedea împlinit marele ei vis, acela de a deveni profesor de dans.

Operația, în România sau Turcia

Elena Marin, cea care s-a dovedit a fi o nucă destul de tare pentru Zanni, câştigătorul celui mai recent ediţii a emisiunii-concurs “Survivor”, a ajuns la un punct de răscruce. Ea a luat decizia de a se opera, după problemele la picior cu care s-a întors din Republica Dominicană, acolo unde timp de şase luni a ţinut piept multora din cei cu care s-a duelat pentru premiul pus în joc la “Survivor”.

“Am tot amânat să iau o decizie, dar mă tem că şucrurile sunt clare în ceea ce mă priveşte. Nu mai pot evita operaţia la piciorul drept. Mi-a fost şi-mi este încă tare frică de intervenţia asta chirurgicală, însă o voi face în cel mult două săptămâni. Şi asta fiindcă nu doresc în niciun caz să-mi petrec sărbătorile stând în pat. Asta în niciun caz!”, a declarat Elena Marin pentru impact.ro.

Ea spune că în zilele imediat următoare va lua ultima decizie în acest caz şi anume dacă îşi va face operaţia în România sau în Turcia.

“Problemele din Dominicană nu-mi dau pace. Am vorbit cu diverşi medici şi toţi au avut acelaşi verdict: operaţia. Ca atare, piciorul drept va avea cel mai mult de suferit. Voi avea două suruburi de pus în gambă şi de purtat tot restul vieţii. În plus, am meninsc la ambii genunchi şi va trebui rezolvată şi chestiunea lor. Încă nu ştiu dacă voi face operaţia simultan sau voi alege să le fac pe etape. În acest din urmă caz părerile specialiştilor au fost împărţite”, adaugă ea.

Momente grele pentru Elena Marin. Fosta concurentă de la Survivor are mari probleme de sănătate EXCLUSIV
Elena Marin

Tratamente fără rezultat

Pe de altă parte, Elena Marin spune că de aproape cinci luni, de când a revenit în ţară a încercat şi alte tipuri de tratamente, dar fără rezultate.

“Nu pot purta nici măcar pantofi cu toc, darămite să mai fac mişcări de dans. Şi cum visul meu cel mare e să deschid o şcoală de dans pentru copii, am pus tuturor medicilor aceeaşi întrebare: „După operaţie, voi mai putea dansa?”

Am fost norocoasă şi de peste tot am primit acelaşi răspuns, afirmativ. Chiar şi cu două suruburi în picior. Fapt e că voi putea face tot felul de figuri de dans, inclusiv să le arăt viitorilor mei cursanţi cum e să stai pe poante, aşa că, de acum cu Dumnezeu înainte!”, se încurajează ea singură.

Iubitul ei îi va fi alături

Cea mai optimistă evoluţie a stării sale de sănătate postoperatorie i-a indicat faptul că în primăvara anului viitor, Elena Marin, ar putea apărea din postură de profesor de dans. Iar piciorul ei drept, azi uşor beteag, ca unul nou.

Cert e că Elena Marin nu va trece singură prin această nouă încercare. Andrei, iubitul ei, se va afla alături de ea şi o va încuraja la fel de tare cum a făcut-o şi pe toată durata desfăşurării concursului “Survivor”.

O singură promisiune nu a pus încă în practică Andrei. Şi anume aceea de a o cere în căsătorie.

“Nu vreau să bat niciun apropos. Dacă grăbesc lucrurile şi ele ies prost? Prefer să aştept să facă el pasul decisiv, pentru ca nimic din magia acelui moment să nu se piardă inutil. Când va fi? Numai bunul Dumnezeu ştie!”, conchide Elena Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe