Momente grele pentru Elena Gheorghe. Artista a ajuns de urgență la spital cu fetița ei

Anca Manolica 21.10.2022, 15:09

Elena Gheorghe trece prin momente grele cu fiica sa. Artista este extrem de îngrijorată de starea de sănătatea a micuței Amelie, care a ajuns de urgență la spital. Fetița este ținută sub observație de către cadrele medicale iar mama ei așteaptă să își revină pentru a o putea lua acasă. Ce a pățit.

Momente grele pentru Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România. Având un program destul de încărcat, ea încearcă să se împartă cum poate mai bine între viața de familie și cea profesională. Desigur, cei dragi sunt pe primul loc, iar cântăreața caută să petreacă cât mai mult timp posibil cu cei doi copii ai săi și cu partenerul ei de viață.

Din păcate, însă, mai apar și evenimente neplăcute, pe care nimeni nu și le dorește. Așa s-a întâmplat și în cazul îndrăgitei cântărețe, care a fost nevoită să își interneze fiica în spital, după ce a acuzat stări de rău. La scurt timp după ce familia a participat la o nuntă, la care Elena și soțul ei au fost și nași de cununie, au apărut primele semne.

Elena Gheorghe, alături de familia sa
Elena Gheorghe, alături de familia sa

A mers de urgență cu fiica ei la spital

Una dintre cele mai bune voci ale României, artista este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde are o comunitate mare cu care împărtășește momentele importante din viața ei. Și de această data a ținut să le spună fanilor săi prin ce trece. Recent, Elena a ajuns de urgență la spital împreună cu fetița sa în vârstă de cinci ani pe care medicii au decis să o interneze.

Cântăreața este și ea internată în spital cu Amelie și așteaptă ca problema de sănătate pe care cea mică o are, să treacă cât mai repede. Elena a postat pe Instagram fotografie cu mânuța acesteia cu branulă. Vedeta nu a dat detalii despre starea micuței, dar a scris următorul mesaj:

„De la bal la spital se pare că nu e mult…”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Artista în vârstă de 37 de ani este împreună cu Cornel Ene de mai bine de 16 ani. Ei au împreună doi copii. În decembrie 2011 s-a născut un băiețel, Nicholas Răzvan, iar pe 15 iulie 2017, vedeta a adus-o pe lume pe Amelie Nicole.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...