Momente grele în familia lui Armin Nicoară. Artistul, dezvăluire inedită despre soția sa, Claudia Puican. „Lucrurile s-au schimbat radical” (Exclusiv)

Badea Violeta 16.02.2023, 11:51

Momente dificile pentru Armin Nicoară și pentru soția sa, Claudia Puican. Celebrul saxofonist a avut o perioadă aglomerată, cu multe concerte în Spania. Acum, la câteva zile după ce a revenit în țară, artistul a povestit prin ce a trecut de când a revenit în țară. El și partenera sa nu au avut deloc linişte.

Familia lui Armin Nicoară trece prin momente dificile

Armin Nicoară și Claudia Puican trec prin momente dificile. Ce doi soți au fost plecați în Spania, acolo unde au trebuit să onoreze câteva cântări.

Artiștii au ajuns acasă luni și sperau să aibă parte de un Valentine`s Day de neuitat. Așa a și fost, dar nu în sensul în care se așteptau ei. De curând, Armin Nicoară a povestit că el și soția sa s-au speriat cumplit din cauza cutremurului de 5,7 grade.

„Trebuie să vă spun că nu mă împac deloc cu cutremurele. Asta dacă există vreun om pe acest pământ care să se împace cu așa ceva!

Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.), tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent în Spania. Locuim la etajul șase într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure”, a precizat saxofonistul pentru Playtech Știri.

Citește și Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, surprinși într-o ipostază compromițătoare. Gestul făcut de cele două vedete lasă loc de interpretări. Foto!

armin nicoara si claudia puican
Claudia Puican si Armin Nicoara

„Cutremurul acela ne-a zguduit serios”

În cadrul aceluiași interviu, Armin Nicoară a dezvăluit că seismul s-a simţit puternic în Timișoara, acolo unde locuiesc cei doi. Mai mult decât atât, artistul a spus că soția sa a suferit atacuri de panică.

„Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă. Nu am intrat nici măcar la bănuieli. Dar, marți, lucrurile s-au schimbat radical.

Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot! Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul.

Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă nu ne-a mai ars de nimic, nici de ”Ziua Îndrăgostiților”, nici de bomboane, de nimic!”, a mai adăugat îndrăgitul saxofonist pentru aceeași sursă.

Citește și Adevărul a ieșit la iveală. Armin Nicoară, detalii despre relația cu nașa Georgiana Lobonț. „Din cauza mea”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...