Momente emoționante cu familia impresarului Lucian Ionescu, după înmormântare. Durerea nu poate fi descrisă în cuvinte (Exclusiv)

Iancu Andreea 06.01.2021, 16:47
Momente emoționante cu familia impresarului Lucian Ionescu, după înmormântare. Durerea nu poate fi descrisă în cuvinte (Exclusiv)

Vestea cutremurătoare a decesului impresarului Lucian Ionescu a adus o suferință cumplită în familia sa. Chiar și după înmormântare, cei apropiați încă trec prin clipe emoționante, în amintirea celui care le-a fost soț, tată și prieten. Răpus de coronavirus, Lucian Ionescu a lăsat în urmă o carieră de admirat și o familie îndurerată.

Familia impresarului Lucian Ionescu nu își poate reveni după pierderea suferită

La doar 62 de ani, impresarul vedetelor a pierdut bătălia pentru viață în fața virusului ucigaș. Din păcate, în urma lui Lucian Ionescu au rămas doar lacrimile și suferința celor șase copii și ai soției sale, care încă nu poate depăși momentul nici la o săptămână de la înmormântare. Regretatul impresar a fost înmormântat pe data de 31 decembrie la Cimitirul Berceni 2. Dintre cei care au resimțit cel mai tare lipsa lui Lucian a fost fiica cea mare, Anne-Marie, cu care acesta a comunicat spre finalul vieții.

Tata mi-a spus că mă iubește mult, că e bine, că vine acasă. Apoi, după câteva ore, i-a spus mamei că nu mai poate respira, că se sufocă și că îl vor intuba. Plângea, a povestit fiica lui Lucian Ionescu într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro.

Tristețea a copleșit-o și pe văduva lui Lucian Ionescu. Aceasta a povestit pentru sursa citată cât de dificil i-a fost să accepte pierderea suferită și să facă toate cele obișnuite pentru înmormântarea soțului său. Mai cu seamă că și Jeanine Ionescu s-a confruntat cu coronavirus.

Suntem cu toții îngenuncheați de durere. Și eu am avut coronavirus, m-am externat pe semnătură, ca să mă pot ocupa de înmormântare. Încă transpir foarte mult, am avut pneumonie, trebuie să stau în casă, la căldură. Anne-Marie este foarte afectată de dispariția tatălui. Ea și Lucian aveau o lume a lor, se confesau, erau și buni prieteni. Niciodată nu o lăsa să meargă singură, în vacanță era mereu lângă ea, să știe că îi este bine, a dezvăluit văduva.

Lucian Ionescu a fost înmormântat pe data de 31 decembrie
Lucian Ionescu a fost înmormântat pe data de 31 decembrie

Motivul pentru care fiul său, Mihnea, nu a participat la înmormântare

Lucian Ionescu și soția sa, Jeanine au împreună patru copii: Mihnea, Marie-Jeanne, Alexandra, Anne-Marie. De asemenea, regretatul impresar mai are doi copii. După prima căsnicie Lucian are o fiică, Ioana, în timp ce Matei, al doilea său fiu este conceput alături de fosta solistă a trupei Candy. Dintre aceștia, fiica cea mare a fostului impresar este cea care a fost nevoită să îl vadă pentru ultima oară pe părintele său. Aceasta a fost singura din familie care a avut dreptul să îl recunoască pe Lucian Ionescu la morga Spitalului Cantacuzino din București. De atunci, Anne-Marie este cuprinsă de tristețe, păstrând încă vie amintirea tatălui său.

Plâng, casa îmi amintește de tata, orice obiect, fotoliul lui a rămas gol. E o mare durere. Ieri, mi-era așa de dor de el încât, dacă s-ar fi putut, l-aș fi dezgropat, ca să-l mai pot îmbrățișa încă o dată!, ne-a spus Anne-Marie.

Pe de altă parte, fiul regretatului Lucian Ionescu nu a fost prezent la funerariile tatălui său. Potrivit mamei sale, tânărul este un ateu convins și își dorește să păstreze momentul în care își ia rămas bun de la părintele său unul intim.

Mihnea nu și-a condus tatăl pe ultimul drum, este un ateu convins. Poate că va veni singur la mormânt, el este o fire mai retrasă, nu-și exteriorizează sentimentele, a povestit Jeanine Ionescu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...