Momente de tragi-comedie în Botoșani. De ce au alergat câțiva hoți cu drujbele în mână prin tot orașul

Madlen Moraru 17.07.2020, 10:29

Trei hoți au alergat cu drujbe în mână prin tot orașul și le-au oferit oamenilor legii momente de tragi-comedie. Totul s-a petrecut recent în orașul Botoșani. A fost vorba despre un magazin pe care tâlharii l-au luat cu asalt în noaptea de marți spre miercuri. În mod ireal, aceștia au reușit și performanța de a sparge respectivul loc în doar 11 secunde.

Momente de tragi-comedie în Botoșani

Momentele de tragi-comedie din Botoșani au fost filmate. Administratorii de la un magazin de scule industriale au picat drept victime și au înștiințat Poliția. Mai mult, au fost oferite și câteva înregistrări de pe camerele de supraveghere ale magazinului respectiv. În acestea se poate vedea clar ce i-a interesat pe hoți să fure, dar și că prada a fost luată rapid de pe rafturi. Ceea ce se poate traduce prin faptul că ei și-au premeditat fapta, știind unde sunt localizate bunurile când au intrat în incinta acelui magazin.

Momente de tragi-comedie în Botoșani. De ce au alergat câțiva hoți cu drujbele în mână prin tot orașul
Momente ireale în Botoșani, unde câțiva hoți au alergat tot orașul cu drujbele în mână după ce le-au furat dintr-un magazin (sursă foto: monitorulbt.ro)

De ce au alergat câțiva hoți cu drujbele în mână prin tot orașul

Totodată, posibilii făptași au fost filmați când furau drujbe. Spargerea a fost realizată ca-n filme, într-un timp foarte scurt, de 11 secunde. Oamenii legii ar putea să îi găsească pe făptași deoarece unul dintre ei a fost observat în dimineața spargerii, în magazin. Semnalmentele sale au fost oferite polițiștilor de către proprietari.

„În prezent există un cerc de suspecţi şi se desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea autorilor”, a transmis Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt de la IPJ Botoşani, potrivit monitorulbt.ro.

Hoții au fost mai apoi observați pe mai multe camere de supraveghere din orașul Botoșani, când alergau cu drujbele în mâini, în miez de noapte. După ce au traversat mai multe zone ale acestui oraș localizat în Moldova, au avut pregătită o mașină pentru a putea scăpa cu marfa pe care au furat-o. Polițiștii investighează această tâlhărie fiind pe urmele făptașilor. Proprietarii de la magazinul unde a fost dată spargerea au avertizat că drujbele respective au serii unice după care pot fi găsite în sistemul internațional al companiei producătoare.

„Noi introducem seriile într-o bază de date, care este accesată de către producător, iar în momentul în care un eventual cumpărător ar merge cu acea drujbă la un service sau ar avea orice problemă cu ea, ar apărea numărul de înregistrare în sistem şi ar fi avertizată şi poliţia”, a susținut Cristi Zaharie, administratorul magazinului.

Urmăriți Impact.ro și pe