Momente de groază pentru celebrul prezentator american Jay Leno. A fost internat în spital cu arsuri grave

Elena Avramescu 15.11.2022, 07:59
Momente de groază pentru celebrul prezentator american Jay Leno. A fost internat în spital cu arsuri grave

Îndrăgirul prezentator de televiziune americană şi fosta gazdă a a emisiunii ‘Tonight Show’, Jay Leno, a suferit un grav accident în urma căruia a fost internat luni în spital cu arsuri grave. Cu toate acestea, conform presei americane, vedeta a declarat că se simte bine.

Jay Leno, transportat de urgență la spital

Se pare că incidentul care a dus la transportul acestuia la spital s-a produs în garajul său din Los Angeles, atunci când o mașină din colecția sa privată a luat foc, provocându-i răni care necesită intervenție medicală de specialitate. Mai precis, unul dintre automobilele acestuia a luat foc din senin, astfel că flăcările i-au afectat partea stângă a feței. Partea bună este că Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, nu a suferi arsuri la ochi sau urechi.

Chiar dacă fața a scăpat neafectată, Jay Leno a suferit arsuri grave pe restul corpului astfel că a fost transportat de urgență la spital.

„Am avut niște arsuri grave de la un incendiu provocat de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două ca să mă readuc pe picioare”, a precizat Jay Leno, într-o declarație de presă.

Daily Mail notează faptul că Jay Leno a fost nevoit să anuleze un spectacol pe care urma să îl susțină în Las Vegas duminică, după ce organizatorii evenimentului au dezvăluit că a suferit o „urgență medicală gravă”.

Momente de groaza pentru celebrul prezentator american Jay Leno (3)
Prezentatorul american Jay Leno

Jay Leno este un comedian american, actor, scriitor, producător și realizator de televiziune, iar după ce ani de zile a făcut stand-up comedy, acesta a devenit gazda emisiunii The Tonight Show with Jay Leno la NBC, din 1992 până în 2009, loc unde a cunoscut celebritatea.

Se pare că prezentatorul a preluat emisiunea ‘Tonight Show’ după Johnny Carson, o altă vedetă consacrată a talk-show-urilor americane, fiind apreciat pentru monologurile sale introductive în care îşi tachina invitaţii, care erau, de cele mai multe ori, personalităţi politice sau chiar celebrităţi. Vreme de 22 de ani Jay Leno a moderat emisiunea, iar după aceea, mai precis în 2014, acesta a fost înlocuit de actorul Jimmy Fallon.

Fiind un colecţionar de maşini, Jay Leno a prezentat și o emisiune dedicată automobilelor, intitulată ‘Garajul lui Jay Leno’, show care a durat șapte sezoane și 88 de episoade.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...