Momente de cumpănă pentru Oana Roman. Ce se întâmplă cu mama sa, Mioara. „Știu că Dumnezeu o să îmi dea putere”

Anca Manolica 28.11.2022, 15:38

Oana Roman a decis în urmă cu ceva vreme să își interneze mama la un centru special pentru îngrijire, pe care multe voci l-au catalogat drept „azil”. De fapt, hotărârea a fost luată și după ce femeia a suferit o operație foarte dificilă la șold, iar fosta soție a lui Petre Roman și-a pierdut mobilitatea. Și cu toate că, în ultima vreme, femeia se simțea mai bine în urma recuperării, Oana acum trece prin noi momente dificile cu mama sa.

Momente grele pentru Oana Roman

Oana Roman a fost foarte criticată atunci când a decis să își ducă mama la un centru special pentru vârstnici. Foarte mulți au spus că vedeta și-a internat mama la azil pentru a scăpa de ea, dar aceasta a încercat tot timpul să arate că lucrurile nu stau deloc așa. Fiica lui Petre Roman posta adesea fotografii cu mama sa, care urma un tratament special de recuperare.

Aceasta a decis să o interneze în clinică din prisma problemelor de sănătate pe care aceasta le are. Femeia în vârstă de 82 de ani a fost diagnosticată cu Parkinson și a început să se confrunte cu probleme în a-și folosi una dintre mâini. Ulterior, ea a fost supusă și unei operații foarte dificile la șold, în urma căruia aceasta și-a pierdut mobilitatea.

Fiindcă nu mai putea sta în picioare, fiind nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa, Oana a dus la într-un centru de recuperare foarte modern, acolo are parte de îngrijire de specialitate și este tratată foarte bine.â

Oana Roman, alături de mama sa
Oana Roman, alături de mama sa

Ce se întâmplă acum cu mama sa, Mioara

În ultimii ani, Oana Roman și-a transformat paginile de social media într-un mijloc de comunicare important, acolo unde le împărtășește fanilor săi toate momentele grele prin care trec atât ea, cât și familia sa.

Luni, 28 noiembrie, partenera de viață a lui Marius Elisei a vorbit despre planurile de a o muta pe Mioara Roman din centrul de recuperare unde a primit tratamentul de care a avut nevoie în urma operației la șold de acum câteva luni, la azilul pentru vârstnici în care era internată de anul trecut.

„Săptămâna asta este una cu multe zile libere, de aceea nu știu dacă o să reușesc să ma organizez să o duc înapoi săptămâna asta. Trebuie să o și pregătesc în acest sens, deși ea m-a tot întrebat dacă mai merge înapoi în „garsoniera” ei, cum spune ea, de acolo, de la centrul special.

Vreau să fac în așa fel încât tranziția să fie cât mai simplă și cât mai ușoară pentru ea, având în vedere toate problemele pe care, din păcate, încă le are și pe care, din păcate, le va avea pentru totdeauna. Știu că o să-mi dea Dumnezeu putere, forță și soluții ca totul să fie bine și ea să fie foarte bine, pentru că asta este cel mai important”, a spus Oana Roman, despre mama sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...