Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan la America Express. Echipa formată cu Andreea Antonescu, destrămată. „Mă simt ciudat”

Badea Violeta 29.01.2023, 21:10

America Express a luat startul în data de 15 ianuarie 2023. Larisa Iordache și Diana Bulimar a fost prima echipă care a părăsit competiția, însă duminică seară, 29 ianuarie, telespectatorii își vor lua la revedere si de la Andreea Antonescu. Ce se întâmplă cu jumătatea șatenă a trupei „Andre”? Iată mai multe detalii în rândurile următoare.

Andreea Antonescu, părăsește America Express? Andreea Bălan continuă singură competiția

Duminică, pe data de 29 ianuarie, America Express continuă la Antena 1. Până în prezent, o singură echipă a părăsit competiția. Este vorba despre Larisa Iordache și Diana Bulimar, dar bomba vine chiar acum și anume că Andreea Bălan va continua singură cursa. Din fericire, însă, nu pentru multă vreme. Colega și prietena sa, Andreea Antonescu, are un interviu pentru Green Card și va lipsi două zile.

„Am rămas și mai puțini decât ne doream. Andreea Bălan va fi singură în cursă! Andreea Antonescu are un interviu pentru Green Card, nu a putut fi aici acum, din păcate. Va lipsi două zile. Sper să te descurci, Andreea”, este anunțul surprinzător pe care-l va face Irina Fodor.

La auzul acestei vești, Andreea Bălan s-a întristat foarte tare și s-a îngrijorat. Cu toate astea, frumoasa blondină a promis că va lupta pentru a rămâne în competiție.

„Mă simt ciudat fără ea. Nu mi-aș fi dorit să rămân singură! Sper să mă descurc. Dar prefer să intru singură într-o probă decât să plecăm acasă de tot”, a declarat vedeta Antena 1.

Citește și La ce oră se difuzează America Express. Zilele în care poate fi urmărită emisiunea!

Andreea Balan 1
Andreea Balan 1

Andreea Bălan, despre America Express

America Express se difuzează acum la Antena 1, însă filmările s-au încheiat de ceva timp. La revenirea în țară, Andreea Bălan a vorbit despre experiența trăită. Totodată, vedeta a dezvăluit de ce ai nevoie pentru a fi concurent la America Express.

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fii foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rând, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene.

Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească.

Trebuie să lași brandul și numele acasă, iar acolo să fii nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute.

Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută”, a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Citește și Mesajul neașteptat trimis de Larisa Iordache și Diana Bulimar după eliminarea de la America Express. „Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă…”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...