Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu și soțul său. Au trecut prin situații extreme în vacanța exotică din Caraibe. „În ultimul moment am sărit din avion”

Stan Filon 13.01.2023, 20:35
Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu și soțul său. Au trecut prin situații extreme în vacanța exotică din Caraibe. „În ultimul moment am sărit din avion”

Monica Tatoiu și soțul său au vrut să aniverseze 40 de ani de căsnicie într-un peisaj de vis, așa că au plecat într-o nouă vacanță. Au ales de data aceasta să plece în Caraibe, unde să se relaxeze și să aibă parte de amintiri de neuitat. Visul s-a transformat însă într-unul urât.

Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu și soțul său

Monica Tatoiu și soțul său, Victor Tatoiu, au vrut să se relaxeze departe de România și de vremea urâtă de la noi, așa că au ales o destinație exotică. Au plecat în Caraibe pentru a petrece împlinirea a 40 de ani de mariaj. Cei doi pensionari s-au distrat de minune, până când s-au decis să meargă pe o altă insulă.

Nici prin gând nu le trecea ce aveau să pățească. Vacanța s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar. Drumul de două ore s-a transformat într-unul de 12 ore, și-au pierdut bagajele și au ajuns și pe o cu totul altă insulă, pe care nu aveau de gând să o viziteze.

Momente de cosmar pentru Monica Tatoiu si sotul sau
Momente de cosmar pentru Monica Tatoiu si sotul sau

Au rămas fără bagaje

Fosta femeie de afaceri a povestit tot calvarul prin care a trecut. Au fost adevărate peripeții, iar aniversarea a 40 de ani de căsnicie a fost într-adevăr una de povestit nepoților.

„Luni a fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion, ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute. Sfatul meu este ”nu circulați cu avioane între insule”, companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie, care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți”, a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Din fericire pentru cei doi soți, și-au recuperat bagajele în cele din urmă. Cu toate acestea, pensionara de lux a constatat faptul că unul dintre bagaje era deschis, deși avusese grijă să-l închidă cu lacătul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...