Moment unic la Asia Express! Speak, cerere surpriză în căsătorie

Diana Radu 15.04.2020, 08:47
Moment unic la Asia Express! Speak, cerere surpriză în căsătorie

Ediția de marți seară a fost una cu totul specială pentru concurenții de la Asia Express, căci fiecare a primit o scrisoare emoționantă de la partenerul cu care a intrat în concurs. Însă, cel mai emoționant moment a fost cel al lui Speak, care a cerut-o în căsătorie pe Ștefania.

Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania la Asia Express

Cântărețul cumpărase inelul de la București, însă a așteptat momentul potrivit care a venit fix în timp ce Ștefania citea scrisoarea primită de la el. În scrisoare, acesta îi scrisese că îi place tot tot tot la ea și că își dorește să-i fie alături toată viața, pentru că ea este exact femeia pe care o dorește.

Emoționată până la lacrimi de cuvintele frumoase pe care i le scrisese iubitul său, când s-a întors a avut parte de încă o surpriză, Speak era îngenunchi cu inelul în mână. „Ștefania vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o Speack. Bineînțeles, răspunsul Ștefaniei a fost „Da!”.

speack, stefania, asia express, cerere in casatorie
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania la Asia Express

Ștefania a spus că nu s-a așteptat nicio secundă la acest gest din parte lui Speak și că nu a bănuit absolut nimic. De asemenea, aceasta a zis că a fost cerută exact așa cum și-a dorit și că cea mai mare comoară pe care a descoperit-o la Asia Express este relația sa cu Speak.

Fanii au fost și ei extrem de bucuroși pentru Speak și Ștefania, așa că mesajele au curs pe rețelele de socializare: „Casă de piatră, să fiți fericiți!”, Felicitări! Să fiți fericiți împreună, să nu va despărțiți NICIODATĂ! Sunteți cel mai frumos cuplu pe care l-am văzut vreodată!”, „Casa de piatra! O pereche frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cei doi concurenți s-au coordonat și s-au înțeles excelent de bine îm cadrul competiției, iar spre surprinderea lor nu s-au certat deloc. Din contră, ei spun că experiența trăită la Asia Express i-a ajutat să-și consolideze relația și să descopere că sunt făcuți unul pentru celelalt fără dar și poate.

După ce momentul a apărut live pe Antena 1, Ștefania a postat o poză cu ea și cu Speak pe Instagram îmbrățișați, alături de mesajul „DA. Și așa începe adevarata noastră aventură, în”.

Urmăriți Impact.ro și pe