Moment unic cu Dan Bălan și mama sa la ”Vocea Ucrainei”. Cum a apărut femeia, la 62 de ani

Diana Radu 15.04.2020, 09:51
Moment unic cu Dan Bălan și mama sa la ”Vocea Ucrainei”. Cum a apărut femeia, la 62 de ani

Dan Bălan a avut parte de o surpriză emoționantă la ”Vocea Ucrainei”, acolo unde face parte din masa juriului. Mama cântărețului a urcat pe scenă și a oferit publicului un moment spectaculos. Cum a reacționat Dan Bălan când a văzut-o?

Mama lui Dan Bălan a urcat pe scena de la ”Vocea Ucrainei”

Ludmila Bălan în vârstă de 62 de ani i-a făcut o surpriză fiului său. Acesta a venit să cânte pe scena de la ”Vocea Ucrainei”. Momentul a fost unul spectaculos care i-a impresionat pe toți cei prezenți în sală. Aceasta a interpretat o piesă în limba română.

„Îmi place coaliția pe care au creat-o anul acesta Dan și Tina. Știu că fiul meu își va asculta inima. Eu, pentru orice eventualitate, voi cânta o piesă de nuntă”, a spus mama lui Dan Balan.

dan balan, mama lui dan balan, vocea ucrainei
Mama lui Dan Bălan a urcat pe scena de la ”Vocea Ucrainei”

Mama lui Dan Bălan a purtat pe scenă o rochie albă mini și o perche de cizme lungi de aceeași culoare. Ludmila Bălan a reușit imediat să-și emoționeze fiul care a început să zâmbească și să danseze de îndată ce a văzut-o. În cele din urmă, artistul s-a ridicat și a mers lângă mama sa pe scenă. Și colegii lui Dan Bălan au rămas umiți de cât de bine arată mama artistului la 62 de ani și cât de bine cântă.

„În primul rând am venit să-l susţin pe Dan şi echipa sa şi, desigur, să-l îmbrăţişez! Consider că fiecare din noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să se îmbrăţişeze de 20 de ori pe zi, minim 20 de secunde. Haideţi!”, a spus Ludmila, care pe tot parcursul piesei a dansat energic pe scenă.

Înainte de a ieși de pe scenă, Ludmila a mai oferit publicului un moment de senzație. Aceasta a mai cântat un cântec în timp ce jurații au dansat în jurul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe