Moment uluitor în plin divorț: ce au făcut Ilie Năstase și soția Ioana

Iancu Andreea 04.06.2020, 13:27

Ioana și Ilie Năstase nu mai formează un cuplu, aflându-se în proces de divorț. Cu toate acestea, cei doi par să fie de nedespărțit. Relația dintre Ioana și Ilie este una cât se poate de civilizată, ba chiar mai mult decât atât. Cuplul a fost surprins weekendul trecut într-o ipostază neașteptată.

Soții Năstase, în plin divorț

Cei doi păreau mai ieri atât de îndrăgostiți încât nimeni nu se gândea că vor ajunge în proces de divorț. Ioana și Ilie au depus deja actele și așteaptă ca procedurile să fie urmate. Frumoasa soție a lui Ilie, Ioana Simion, este totuși îngăduitoare. Ea a mărturisit că în ciuda neînțelegerilor, este hotărâtă să nu îl lase singur pe cel care i-a fost alături ca soț. Deși nu mai locuiesc împreună din aprilie, Ioana obișnuiește să meargă cu Ilie la cumpărături și să îl sprijine în situațiile în care este nevoie.

Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât, declara Ioana Simion pentru click.ro.

Ioana și Ilie Năstase se află în plin proces de divorț Foto - Facebook/Ioana Năstase
Ioana și Ilie Năstase se află în plin proces de divorț
Foto – Facebook/Ioana Năstase

În divorț dar și în postura de nași

Cum sunt încă împreună, cei doi încă soți au ales să creștineze un copilaș. Conform imaginilor postate pe contul de socializare al Ioanei Năstase, cuplul s-a bucurat să participe la eveniment. Slujba de creștinare a avut loc la Mânăstirea Izvorul Tămăduirii Crucea, din Constanța.

Ioana și Ilie au arătat impecabil. Ea a afișat o siluetă de invidiat, purtând o fustă mulată și o cămașă fină. Nașul nu s-a lăsat mai prejos, etalându-și sacoul de lux alături de o cămașă și o pereche de pantaloni albi.

Judecând după zâmbetul pe care îl afișau, Ioana și Ilie păreau că nici nu se află în plin proces de divorț. Cuplul părea a fi fericit și extrem de apropiat. Chiar și băiatul Ioanei are o relație bună cu Ilie Năstase.

După eveniment, cei doi nași împreună cu familia copilașului creștinat au mers la un restaurant de la malul mării, unde au petrecut într-un cadru restrâns.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...