Moment uimitor în emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Hai, vino și ia-ți mâncarea”. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat publicitatea

Andra Daoud 18.11.2021, 16:25

Emisiunile în direct au parte, uneori, de momente total neprevăzute. Un astfel de moment s-a petrecut și în emisiunea lui Cătălin Măruță de joi. Ce s-a întâmplat imediat după pauza publicitară și cum a reacționat moderatorul.

Ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cătălin Măruță

Emisiunile în direct au dezavantajul că nu poți să împiedici întâmplările spontane, dar prezentatorii cu experiență știu cum să le gestioneze. Cătălin Măruță a avut parte de o astfel de întâmplare chiar în emisiunea de joi după-amiază, iar una dintre colegele lui a fost ”de vină” pentru momentul amuzant.

După una dintre pauzele publicitare, în timp ce Cătălin Măruță chema în platou următorul invitat, pe Dr. Cezar, s-a auzit pe post un zgomot ciudat. Este vorba despre sunetul pe care îl face cuptorul cu microunde, atunci când expiră timpul setat.

Măruță și-a dat seama că o colegă din echipa emisiunii folosise cuptorul cu microunde pe timpul pauzei publicitare, dar nu a mai avut timp să își ia mâncarea de acolo. Cătălin nu a stat pe gânduri și a chemat-o să își ia ce avea în cuptor, chiar dacă pauza se terminase.

Dragilor, în pauza publicitară, colega noastră, Laura, și-a pus la cuptorul cu microunde din decor niște popcorn. Hai, Laura, serios, vino și ia-le, a spus prezentatorul, în direct.

Moment uimitor în emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Hai, vino și ia-ți mâncarea”. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat publicitatea
Moment uimitor în emisiunea lui Cătălin Măruță. ”Hai, vino și ia-ți mâncarea”. Ce s-a întâmplat după ce s-a terminat publicitatea

Cum și-a tachinat Măruță colega

După mai multe insistențe din partea lui Măruță, colega lui a prins curaj și a venit în platou să își recupereze popcornul. Laura este reporter în echipa La Măruță și, după ce și-a luat popcornul, a recunoscut că are o slăbiciune pentru mâncare.

Glumele pe baza momentului au continuat și după ce colega lui Cătălin Măruță a părăsit cadrul. În timpul interviului cu Dr. Cezar, care a fost invitat să vorbească despre vitamine și suplimente care ne ajută să ne menținem sănătoși în sezonul rece, Cătălin Măruță a glumit pe seama colegei sale și a popcornului de la care a pornit totul.

Laura a fost invitată să rămână undeva în culise, pe canapea, cu tot cu popcorn, iar schimbul de replici dintre ea și prezentator, pe baza întâmplării care a smuls zâmbete atât echipei, cât și telespectatorilor a continuat minute bune.

Nu este pentru prima dată când Cătălin Măruță le face cunoștință telespectatorilor emisiunii cu unii dintre colegii care sunt în spatele camerelor la emisiunea La Măruță. Prezentatorul și-a făcut un obicei din a chema, din când în când, în platou colegi din producție, pe care i-a prezentat și celor de acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe