Moment tulburător la Survivor România. Prezentatorul i-a anunțat plecarea iar el a început să plângă: ”Ața mea s-a terminat”

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 11:00
Moment tulburător la Survivor România. Prezentatorul i-a anunțat plecarea iar el a început să plângă: ”Ața mea s-a terminat”

Încă un concurent a părăsit Survivor România. Cu toții au rămas surprinși atunci când au auzit numele din gura prezentatorului Dan Pavel. Despărțirea a fost una emoționantă, atât cel eliminat, cât și cel care l-a propus spre eliminare fiind cu ochii în lacrimi.

Eliminare cu plânsete de la Survivor România

Cel  are a fost nevoit să-și la la revedere de la ceilalți concurenți a fost Ștefan Ciuculescu, care a fost eliminat de la Survivor România, în timpul Consiliului de eliminare de duminică, 20 iunie. Acesta a fost propus chiar de către Zanni, favoritul publicului de la echipa roșie.

Războinicii s-au salvat, după ce Andrei Dascălu a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, a doua săptămână la rând. Luptătorul K1 a votat-o, la rândul său, pe Maria Chițu în favoarea prietenului său Marius Crăciun. Ștefan Ciuculescu se pare că nu a avut nicio șansă atunci când a fost așezat lângă Elena Marin, Albert Oprea și Maria Chițu. A fost votat să plece acasă și a făcut-o în lacrimi. Și-a luat la revedere de la toți i a spus că a trecut peste toate conflictele și rămâne prieten cu foștii săi colegi Faimoși.

Eliminare cu plansete de la Survivor Romania
Eliminare cu plansete de la Survivor Romania

Zanni a fost cel care a făcut nominalizarea

”Așa cum am spus în urma voturilor, mă așteptam. Îmi pare rău că părăsesc competiția acum că se apropie de final, dar toți avem o ață pe care trebuie să mergem, iar ața mea la Survivor s-a terminat aici, în această seară. Sincer vă spun că nu-mi pare rău că am intrat în această competiție, că am fost așa cum am fost cu bune și cu rele.

Mă bucur că am avut ocazia să cunosc aceste șapte persoane, cu care chiar dacă am avut conflicte….este o vorbă: „ce se întâmplă în Las Vegas, rămâne în La Vegas”, iar pentru mine tot ce s-a întâmplat la Survivor, rămâne la Survivor. Toți cei șapte îmi vor rămâne în continuare prieteni.

Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp. Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Survivor România.

Zanni, și el cu ochii în lacrimi

Zanni l-a nominalizat pe fotbalist, însă cu ochii în lacrimi, deoarece are o părere foarte bună despre el, dar nu l-a putut propune pe cel mai bun prieten al său, Sebastian Chitoșcă. ”Am avut o mie de discuții constructive, mature și realiste. Cine a vrut să le accepte bine, cine nu, nu este problema mea.În momentul ăsta toată lumea îmi cunoaște părerile despre toți. Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu-mi place de el, ci pentru că nu am alternativă. Sebi este o ultimă opțiune, nu o alternativă.

Votul meu merge către Ștefan. Îmi e foarte drag, dar el este cel mai drept și asumat din orice punct de vedere de la Survivor. Ștefan are tot respectul meu”, a zis Zanni la Consiliu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...