Moment stânjenitor pentru Donald Trump. Ce i-a făcut soția sa, Melania. S-a văzut totul live

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 19:03
Moment stânjenitor pentru Donald Trump. Ce i-a făcut soția sa, Melania. S-a văzut totul live

Moment stânjenitor pentru Donald Trump. Ce i-a făcut soția sa, Melania. S-a văzut totul live. Internauții imediat au sesizat gestul Primei Doamne a SUA și au comentat asupra subiectului.

Moment stânjenitor pentru Donald Trump. Ce i-a făcut soția sa, Melania

Moment stânjenitor pentru Donald Trump. Ce i-a făcut soția sa, Melania. O situație neplăcută s-a creat la sfârşitul dezbaterii cu Joe Biden. Soţia președintelui Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a refuzat să-l ţină de mână, la finalul dezbaterii cu Joe Biden, conform Daily Mail.

Pe Twitter au apărut diverse speculaţii, după ce președintele Statelor Unite ale Americii și soția lui au fost filmați plecând împreună de la confruntarea care s-a desfăşurat în Nashville, Tennessee.

Filmările le arată pe Melania şi pe Jill, soţia lui Biden, pe scena, alături de soţii lor, la cea de-a treia şi ultima dezbatere prezidenţială înaintea alegerilor din 3 noiembrie, conform Mediafax.

Jill Biden şi-a îmbrăţișat cu drag soţul, spre deosebire de frumoasa Melania, care nu a schițat niciun gest, cât timp a stat lângă Trump. Acest lucru sigur l-a deranjat pe președintele american, deoarece în tot acest timp camerele filmau cele două cupluri.

Momentul culminant a avut loc atunci când Donald Trump s-a întors pentru a ieşi de pe scenă, iar superba lui soție i-a dat drumul la mână şi s-a îndepărtat de președinte.

Melania Trump nu a vrut sa-l ia de mana pe sotul ei, presedintele american
Melania Trump nu a vrut sa-l ia de mana pe sotul ei, presedintele american

Ce reacție au avut internauții, când au văzut momentul

Câteva ore mai târziu, cuplul a fost fotografiat ţinându-se de mână la întoarcerea la Casa Albă. Dar asta nu i-a oprit pe oameni să speculeze pe Twitter despre reacţia bizară a Primei Doamne a S.U.A.

„Mă întreb dacă Walter Reed are consilieri în căsătorie?”, a glumit un utilizator pe Twitter, referindu-se la spitalul militar unde Donald Trump a fost internat după ce a fost diagnosticat cu virusul COVID-19.

„Melodia country nu ar fi putut fi un mare succes în Slovenia, unde s-a născut Melania,” a comentat alt internaut, sugerând că cei doi ar avea probleme în căsnicie.

Înainte de dezbatere, cei din cuplul prezidențial au fost fotografiați, pentru prima dată împreună, după ce preşedintele a anunţat că are coronavirus, la sfârșitul lui septembrie 2020.

Nu este prima dată când Melania Trump face un astfel de gest. În 2018, în timpul vizitei cuplului prezidenţial francez, liderul SUA face un gest delicat de a-şi lua soţia de mână, dar aceasta a refuzat.

Urmăriți Impact.ro și pe