Moment jenant pe aeroport. Ce a făcut Melania Trump, în timp ce îl însoțea pe Donald Trump

Andrei Cezar / 19.08.2020, 20:18
Moment jenant pe aeroport. Ce a făcut Melania Trump, în timp ce îl însoțea pe Donald Trump

Moment jenant pe aeroport între Donald Trump și soția sa, Melania. La coboroârea din avion, președintele Statelor Unite a încercat, momente bune, să o ia de mână pe soția lui, însă prima doamnă l-a refuzat categoric. Imaginile date publicității de The Sun au devenit virale.

Moment jenant pe aeroport cu președintele Trump și soția sa, Melania

Întâmplarea a avut loc pe aeroportul din Morristown, New Jersey. Președintele SUA a încercat în repetate rânduri să își țină soția de mână, în timp ce coborau scările avionului, însă fără succes. Melania Trump nu a dorit sub nicio formă să fie atinsă de soțul ei.

Pe imaginile surprinse de cameramanii prezenți pe pista aeroportului, se poate observa cum Donald Trump iese primul din avion, se încheie la sacou și își așteaptă galant soția. În timp ce coboară alături de ea primele scări, Trump încearcă să o ţină de mâna stângă, cu care Melania duce o geantă în valoare de 13.000 de dolari, potrivit Spynews.ro

Preț de câteva secunde președintele SUA înceracă nu o dată, ci de două ori să o ia de mână pe Melania, însă prima doamnă se retrage brusc și preferă să strângă și mai tare mânerele genții. După cele două încercări eșuate, Donald Trump îi adresează câteva cuvinte soției sale, după care o înconjoară protectiv cu mâna dreaptă, pentru a da impresia unei stări degajate.

Alte momente jenante în cuplul prezidențial al Statelor Unnite

Nu este singurul moment de acest gen care se petrece în cuplul prezidențial. Spre exemplu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la începutul acestui an, la Casa Albă, Melania a făcut un alt gest de refuz față de soțul ei. Mai exact, atunci când Melania a venit lângă Donald Trump, iar el a vrut să o sărute, prima doamnă a întors obrazul. Momentul nu putea fi ratat de persoanele prezente, care l-au imortalizat și l-au distribuit pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI