Moment genial cu soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”Nevasta ta sare gardul”. Cum a reacționat vedeta

Iancu Andreea 09.09.2021, 10:34
Moment genial cu soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”Nevasta ta sare gardul”. Cum a reacționat vedeta

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, formează una dintre cele mai efervescente perechi din showbiz. Cuplul este mereu pus pe șotii, ambii parteneri având un simț al umorului extrem de dezvoltat. De aceea, numeroase întâmplări din viața de familie sunt povestite într-un mod savuros de prezentatorul de la Pro TV, chiar pe pagina sa de Facebook. Recent, Cabral a dezvăluit un moment genial cu soția lui drept protagonistă, povestind cum a ajuns Andreea să sară gardul, deși este în luna a noua, însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Soția lui Cabral, protagonista unui moment genial, deși este însărcinată în luna a noua

Dincolo de sclipirea care apare în ochii fiecăruia atunci când se privesc, Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, reprezintă un cuplu de admirat. Cei doi formează o familie superbă împreună cu năstrușnica Namiko, ale cărei pozne fac și ele deliciul cititorilor pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Pro TV nu ezită să împărtășească cu mult umor o parte dintre întâmplările zilnice, astfel că de curând Cabral a povestit un moment genial cu soția lui. Deși este însărcinată în nouă luni, Andreea s-a văzut în situția de a sări gardul propriei case.

Se pare că viteaza mămică a rămas blocată împreună cu fiica sa, Namiko, în propria curte. Cum Cabral nu se afla prin preajmă, Andreea a decis să se ocupe personal de situație și fără să se împiedice de faptul că este însărcinată în luna a noua, a sărit gardul pentru a cere ajutorul vecinilor. Momentul este unul extrem de amuzant prin prisma modului în care Cabral l-a povestit și dezvăluie cât de palpitantă poate fi viața unei familii obișnuite. Postarea prezentatorului a strâns o mulțime de reacții și comentarii pline de amuzament.

– Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.
Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…
– Ce face?!?!
– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…
Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic.
Mă sună un număr.
– Alo?
– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?
– Ai sărit gardul?!??
– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!
Și închide.
Luna a noua.
N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Soția lui Cabral, protagonista unui moment genial, deși este însărcinată în luna a noua
Andreea și Cabral Ibacka urmează să devină părinți pentru a doua oară

Cabral și Andreea au aflat sexul viitorului bebeluș

Andreea și Cabral Ibacka urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi se bucură deja de prezența micuței Namiko în viața lor, o fetiță „de ciocolată”, dulce și năzdrăvană, cel puțin după povestirile tatălui său. Cuplul a dezvăluit recent care va fi sexul bebelușului, în ciuda faptului că prezentatorul a evitat să afle dacă va fi tată de băiat sau de fată.

În stilul lor caracteristic, cei doi s-au contrat într-o serie de mici clipuri video, în care Andreea a tot încercat să îi divulge secretul. Pentru că prezentatorul a refuzat vehement să afle surpriza, soția sa s-a străduit să îl surprindă și să îi spună vestea cea mare. Pe rețelele lor de socializare se regăsesc filmările extrem de amuzante prin care Andreea Ibacka încearcă să îi dezvăluie sexul bebelușului. Într-un final, la aflarea veștii, Cabral nu a putut fi altfel decât foarte încântat. Vor avea un băiețel.

Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil, a spus fericit Cabral.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...