Moment emoționant în timpul procesului Elenei Udrea. Gestul disperat făcut de iubitul fostului ministru în sala de judecată: „Am încercat”

Badea Violeta 21.06.2022, 07:39
Moment emoționant în timpul procesului Elenei Udrea. Gestul disperat făcut de iubitul fostului ministru în sala de judecată: „Am încercat”

Elena Udrea a fost adusă miercuri, 20 iunie, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Vizibil slăbită față de acum două luni, fosta blondă de la Cotroceni le-a cerut magistraților să o lase în libertate până până la pronunțarea sentinței finale în această cale extraordinară de atac. La proces a fost prezent şi Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru. Iată gestul pe care l-a făcut acesta!

Ce a încercat să facă Adrian Alexandrov în sala de judecată

Luni, 20 iunie, a fost zi dificilă pentru Elena Udrea. Fosta blondă de la Cotroceni a fost adusă din Penitenciarul Târgşor în fața magistraților de la Curtea Supremă, care judecă recursul în casaţie declarat de fostul ministru împotriva deciziei prin care a primit condamnarea de 6 ani.

Avocații Eleneii Udrea au cerut punerea în libertate a acesteia până va fi judecat pe fond recursul în casație, ultima cale de atac a sentintei definitive. Totuși, rugămințile acestora nu i-au impresionat pe judecători. Mai mult, Instanţa Supremă a amânat pentru miercuri, 22 iunie, luarea în discuţie a recursului în casaţie formulat de fostul ministru.

De la proces nu a lipsit nici Adrian Alexandrov. La un moment dat, acesta s-a apropiat de iubita sa și a incercat să-i arate pe telefonul o poză cu fetița lor, dar fără succes. Gardienii au reacționat imediat și nu i-au permis acestuia să interacționeze în niciun fel cu ea.

„M-am pus mai lângă ea, am încercat să-i arăt o poză cu cea mică pe telefon, însă doamna care o păzea nu m-a lăsat. E greu să merg cu cea mică în vizită, pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam. Nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Ea nu știe ce face mama ei și unde e.”, a spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea afla vineri, 10 iunie, daca va fi extradata
Elena Udrea 

„Încerc să o țin deoparte cât de mult pot”

Iubitul Elenei Udrea a declarat că fiica lui și a Elenei Udrea nu știe adevărul despre mama ei. Adrian Alexandrov a spus că fostul ministru nu și-a mai văzut copilul de două luni de zile.

„(Fetița) nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Vorbește (cu ea – n.r). Ea nu știe ce face mama ei și unde e. Încerc să o țin deoparte cât de mult pot de ce se întâmplă cu ea”, a spus bărbatul.

Acesta a mai declarat că fetița lor știe că cea care i-a dat viață este la muncă și că vine curând.

 „…Că este la muncă, are treabă, și că vine curând. Ea percepția timpului nu o are, deci mi-e ușor, oarecum, la vârsta asta să trag un pic de timp”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Urmăriți Impact.ro și pe