Moment de stupoare la Pro TV. A început emisiunea, însă prezentatoarea era de nerecunoscut

Beatrice Dumitru 22.02.2023, 20:56
Moment de stupoare la Pro TV. A început emisiunea, însă prezentatoarea era de nerecunoscut

Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare de la noi, iar recent i-a uimit pe cei care urmăresc emisunea pe care o prezintă la Pro Tv. Aceasta a apărut cu un look total schimbat și era de nerecunoscut după ce a renunțat la părul lung și a ales să se tundă.

Cum i-a surprins pe telespectatori o prezentatoare de la Pro Tv

Se află aproape zilnic în lumina reflectoarelor în fața a mii de oameni, astfel că trebuie să arate mereu impecabi, de la machiaj, păr și până la ținute. După ce ani de zile s-a afișat numai cu părul lung și strălucitor, prezentatoarea de la Pro Tv a făcut o schimbare radicală de look și a apărut cu o tunsoare inedită.

Lili Sandu (43 ani), căci despre ea este vorba, i-a uimit pe telespectatori când a apărut cu părul scurt și și-a luat prin surprindere și fanii de pe rețelele de socializare, după ce a postat câteva imagini cu ea în care apare cu noul look. Prezentatoare de la „Vorbește lumea” s-a tuns bob și și-a lăsat breton.

„Îți stă super tunsă așa”, „Foarte bine îți stă cu noua coafură”, „Superbă”, „Minunat noul look, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor săi la postarea prezentatoarei.

Moment de stupoare la Pro TV. A început emisiunea, însă prezentatoarea era de nerecunoscut
Lili Sandu, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”.

De ce nu se căsătorește Lili Sandu cu tatăl fiului său

Lili Sandu trăiește de zece ani o frumoasă poveste de dragoste cu Silviu Țolu, iar diferența de vârstă nu a fost o problemă pentru ei, partenerul vedetei cu 12 ani mai mic decât ea. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de doi ani, pe care îl cheamă Thomas Jay.

Cât despre nuntă, cei doi încă nu și-au mai făcut planuri. Lili Sandu susține că un act nu este important pentru relația lor, deși a fost cerută în căsătorie de iubitul său. Dar totuși, Lili Sandu și Silviu Țolu aveau planificată nunta înainte de pandemie, apoi au amânat-o.

Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine”, spunea Lili Sandi cu ceva timp în urmă.

Lili Sandu a mărturisit la emisunea „Vorbește lumea” că ea și partenerul său au fost la un pas de despărțire, chiar după ce băiețelul lor a venit pe lume, din cauză că dispoziția ei pentru relație scăzuse foarte mult și se simțea epuizată fizic și psihic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...