Moment cutremurător în showbiz. Au divorțat după trei ani de căsătorie: ”A semnat plângând”

Stan Filon, Diana Timișoreanu 27.09.2021, 11:54
Moment cutremurător în showbiz. Au divorțat după trei ani de căsătorie: ”A semnat plângând”

Este divorțul momentului în lumea mondenă din România! Dacă în urmă cu 3 ani erau fericiți și radiau iubire, iată că acum au semnat actele de divorț. El nu a mai vrut să-și pună semnătura, dar ea a insistat și totul s-a terminat în lacrimi. Despre cine este vorba, vedeți în rândurile de mai jos.

Divorț șocant în showbizz, după trei ani de căsnicie

A venit momentul care îi dădea fiori reci Ronei Hartner. Vedeta a semnat actele de divorț, alături de francezul Herve Camilleri. Astfel, cei doi au luat-o din nou pe căi diferite, după trei ani de la nunta lor fastuoasă. Actrița a vorbit mereu deschis despre relația ei. A lăsat pe toată lumea să vadă momentele fericite din căsnicia sa, dar a vorbit și despre momentele dificile pe care le-a trăit alături de Herve.

Vedeta stabilită de ani buni în Franța a povestit cum s-a desfășurat divorțul. ”Am semnat, în sfârșit, actele de divorț. Herve nu mai voia să semneze. În ziua semnăturii, pe 17 septembrie, a zis că, de fapt, nu a vrut niciodată să divorțeze. Am rămas eu aceea care voia să divorțeze. Asta este, cred că am făcut bine chestia asta.

Divort socant in showbizz, dupa trei ani de casnicie
Divort socant in showbizz, dupa trei ani de casnicie

Rona Hartner și Herve și-au spus adio

Noi doi am fost foarte fericiți, nu a fost cinema, însă când a fost rău a fost atât de rău, încât a depășit tot ce se putea. Când trebuia să semnăm, el nu a mai vrut. Ne-am prins toți la final. Până la urmă a semnat cu lacrimi în ochi, apoi mi-a dat un buchet de flori și o scrisoare de dragoste”, a declarat Rona Hartner, la Prima TV.

Rona Hartner a trecut prin momente grele. A avut o problemă de sănătate, dar acum este bine, după ce a urmat sfatul medicilor, dar și tratamentul specific. ”Mi-am dat seama că am ceva mai grav. Am fost la un episcop m-a binecuvântat şi mi-a zis: «Du-te la urgenţe». Am aflat că am cancer la colon. După ce am terminat operaţia, mi-am impus să uit că sunt operată. Chimioterapia a avut mai multe etape, şi a fost mult mai greu după”, povestea Rona Hartner.

Vedeta a avut un an de coșmar, dar Herve i-a fost aproape. ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, povestea vedeta. Cu toate acestea, cei doi au ales să meargă pe căi separate acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...