Moment ciudat cu Jill Biden. Prima doamnă a Americii, surprinsă în timp ce l-a sărutat pe soțul vicepreședintei

Badea Violeta 08.02.2023, 12:56

Jill Biden și soțul vicepreședintei au fost protagoniștii unui moment ciudat miercuri, pe data de 8 februarie. În timp ce președintele SUA, Joe Biden, rostea cel de-al doilea discurs al său privind starea națiunii, prima doamnă a Americii îl săruta pe buze pe partenerul Kamalei Harris, Douglas Emhoff. Imaginile cu cei doi au devenit virale!

Jill Biden s-a sărutat cu Douglas Emhoff. Imaginile fac înconjurul lumii

Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden, și soțul vicepreședintei Kamala Harris, Doug Emhoff, s-au sărutat pe buze în timpul discursului liderului SUA despre Starea Uniunii de la Capitoliu.

Joe Biden a ținut al doilea discurs despre starea națiunii, primul după ce a pierdut majoritatea în Camera Reprezentanților. În momentul în care a urcat în tribune, soția acestuia a salutat mulțimea și l-a sărutat pe soțul lui Harris. Imaginile au devenit virale pe Twitter.

Citește și Jill Biden urmează să fie supusă unei operații urgente. Medicii au descoperit o „mică leziune” pe faţă!

Sărutul celor doi a părut să nu deranjeze pe nimeni

Pe rețelele sociale s-au ridicat multe întrebări din cauza naturaleții sărutului dintre cei doi, care a fost perfect surprins pe video. După ce republicanii au preluat controlul Camerei Reprezentanților, aceasta a fost pentru prima dată când Joe Biden a ținut un discurs semnificativ în fața unui Congres divizat.

Președintele american a declarat în discursul său despre Starea Uniunii că economia americană este mai bine poziționată pentru a crește „decât orice altă țară de pe Pământ”, în pofida perturbărilor provocate de pandemia de coronavirus și de invazia președintelui rus Vladimir Putin în Ucraina.

Joe Biden și-a început discursul salutându-l pe Kevin McCarthy, proaspăt ales președinte al Camerei Reprezentanților, arătând primele semne de bipartidism.

Citește și Explicația lui Joe Biden după ce în garajul său au fost găsite documente clasificate. Gluma pe care a spus-o președintele american!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...