Moment amuzant cu Nicușor Dan și ministrul mediului în prim-plan. Cine a căzut peste ei cu bicicleta

Ana Ionescu 03.06.2021, 14:58

Moment super comic la evenimentul organizat, joi, cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei, în Parcul Herăstrău din Capitală. Protagoniștii au fost chiar primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, și ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Cine a provocat momentul amuzant și cum s-a întâmplat

Cu ocazia Zile Mondiale a Bicicletei a fost organizat un eveniment special, în Parcul Herestrău, iar oficialii au făcut și un tur cu bicicletele. La final, toată lumea a avut parte însă de cel mai tare moment, demn chiar de cascadorii râsului. Şeful Raiffeisen Steven van Groningen s-a dezechilibrat și a fost la pas să îi doboare de pe biciclete pe Nicuşor Dan și pe ministrul Mediului. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi și a devenit imediat viral.

Deşi la prima vedere ar părea că şeful Raiffeisen este un începător în mersul pe bicicletă, în realitate însă acesta este un sportiv de performanţă și un ciclist amator cu performanţe la concursurile de acest gen organizate în România, precum Prima Evadare. De această dată se pare însă că i-au dat de furcă pedalele speciale ale bicicletei de tip „fixie” şi a căzut în spatele lui Nicuşor Dan.

Moment amuzant cu Nicusor Dan si ministrul mediului in prim-plan. Cine a cazut peste ei cu bicicleta1
Moment amuzant cu Nicusor Dan si ministrul mediului in prim-plan

Cine este şeful Raiffeisen Steven van Groningen

Steven van Groningen s-a născut în Olanda și a venit în România în anul 1993, după ce a acceptat un post de consultanță la Banca Națională a României. El conduce Banca Raiffeisen din ţara noastră din anul 2002. Este căsătorit cu Valeria Răcilă, canotoare română, laureată cu aur la Jocurile Olimpice de la Los Angeles (1984) De asemenea, Steven van Groningen este și el un sportiv de performanţă la canotaj. Se poate lăuda cu două participări la Campionatele Mondiale şi una la Jocurile Olimpice din 1984, unde şi-a şi întâlnit viitoarea soţie.

În 1998, şeful Raiffeisen și soția s-au mutat pentru un an și jumătate la Moscova, unde Steven a lucrat la filiala locală a ABN AMRO. Apoi a locuit o perioadă la Budapesta, în serviciul aceleiași bănci olandeze. Din 2001, familia van Groningen s-a mutat din nou în România.

Steven van Gronningen este foarte pasionat de sport. El a participat în anul 2011 la concursul Ironman din Frankfurt, Germania, unde în 11 ore și 44 de minute a înotat 3,8 km, a pedalat 180 de km și a alergat 42,2 km. Steven van Groningen a fost unul dintre cei aproape 3000 de sportivi din peste 55 de ţări care au participat la competiția Ironman, plasându-se în prima jumătate a clasamentului. Totodată, Steven van Groningen a participat frecvent la Maratonul Internaţional Bucureşti, unde Valeria Răcilă este directoare.

Urmăriți Impact.ro și pe