Modul inedit prin care Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația. Fanii au reacționat imediat

Diana Dumitrache 02.08.2020, 12:07

După săptămâni întregi de tăcere, Andreea Bălan a lăsat garda jos. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” a recunoscut că are o relaţie cu Tiberiu Argint. Iată cum s-a dat de gol îndrăgita artistă.

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint nu îşi mai ascund relaţia

După o perioadă grea şi dureroasă, Andreea Bălan iubeşte din nou. Părăsită de George Burcea, artista a dezvăluit în iarnă că divorţează de tatăl celor două fetiţe ale sale. Îndurerată şi şocată de cele întâmplate în familia sa, cântăreaţa a luptat până la final pentru căsnicia cu actorul.

“Eu am fost şocată de tot ce s-a întâmplat. Mi-am pierdut familia într-un timp foarte scurt. Am încercat să salvez căsnicia, dar nu am mai avut ce, din păcate”, spunea în urmă cu doar câteva luni Andreea Bălan.

Dar iată că soarele a răsărit din nou pe strada juratei de la “Te cunosc de undeva!”. De câteva săptămâni bune, blondina se iubeşte cu Tiberiu Argint. Deşi au apărut în presă primele imagini cu cei doi iar apropiaţii au confirmat că sunt într-o relaţie, Andreea Bălan nu a comentat public nimic.

Modul inedit prin care Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația. Fanii au reacționat imediat
Modul inedit prin care Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au recunoscut relația. Fanii au reacționat imediat

Dar se pare că frumoasa artistă a recunoscut într-un mod inedit şi tare drăguţ legătura dintre ea şi noul iubit. Atât Andreea, cât şi Tiberiu au postat fotografii pe conturile lor de Instagram făcute în acelaşi loc şi în acelaşi timp. Cei doi sunt în vacanţă şi au profitat de vremea frumoasă pentru o plimbare în largul mării.

„Atenţie la tribord!!!„, a scris artista arătând spre iubitul său. Tiberiu, în schimb, a notat „Atenție la babord!!!”.

Fanii Andreei, încântaţi de noul iubit

Desigur, fanii au fost pe fază şi i-au felicitat imediat pe cei doi îndrăgostiţi.

“Același loc. Mă bucur mult că ești fericită”. “Felicitări, și multă sănătate”. “Să vă fie de bine, bravo!”. Felicitări pentru noua relaţie, să fiţi fericiţi”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de aceştia.

Mai mult, unul dintre internauţi a observat că Tiberiu a cântat, alături de echipajul vasului, melodia “Liberă la mare”, spre încântarea artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...