Modul inedit în care Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie. „În 40 de minute am făcut și lista de invitați”. Cum a arătat vedeta în ziua nunții

Ana Anitoiu 21.09.2022, 16:07

Mirela Vaida a dezvăluit în ce mod inedit a fost cerută în căsătorie. Vedeta a publicat o fotografie cu ea din ziua nunții, ce a avut loc în urmă cu 13 ani, și a spus că ea și soțul ei au făcut lista de invitați la eveniment în 40 de minute.

Cum arăta Mirela Vaida la nunta ei

Mirela Vaida a publicat, luni, 19 septembrie, o fotografie în care apare cu un zâmbet larg, la nunta ei, în urmă cu 13 ani. În fotografie, pe lângă voalul de mireasă, vedeta purta și accesorii specifice costumelor populare. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea.

„Fix acum 13 ani, pe vremea asta, mă pregăteam de cununie în Dealu Gilăului, jud. Cluj!”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram, unde numeroși fani i-au urat ei și soțului ei „La mulți ani!”.

Modul inedit in care Mirela Vaida a fost ceruta in casatorie
Mirela Vaida

Cum a fost cerută în căsătorie Mirela Vaida

Mirela Vaida a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit, departe de cel din filme, în care bărbatul îngenunchează în fața viitoarei sale soții ca să-i ofere inelul de logodnă. Vedeta a avut parte de un moment cu totul diferit.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au trei copii împreună – o fiică și doi fii. Recent, vedeta a dezvăluit că relația lor s-a schimbat de când au devenit părinți. Uneori, cei doi nu mai dorm împreună, deoarece ea adoarme lângă cei mici, după ce le citește o poveste și le spune rugăciunea.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?. Al meu zice: Da, dar și când te prind…”, a povestit Mirela Vaida în podcastul lui Valentin Sanfira.

Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a spus la un moment dat că deși are trei copii, nu s-ar opri aici, ci l-ar face și pe al patrulea – o fetiță. Cu altă ocazie, vedeta a spus chiar că s-ar bucura să aibă două fiice gemene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...